Antena Meniu Search
x

Vladimir Putin ar putea avea o fiică împreună cu fosta gimnastă Alina Kabaeva

Surse citate de Daily Mail afirmă că liderul Kremlinului, Vladimir Putin, ar aştepta o fetiţă, împreună cu fosta gimnastă, Alina Kabaeva.

de Antonia Roşu

la 10.07.2022, 16:21

Vladimir Putin ar putea avea o fiică împreună cu fosta gimnastă Alina Kabaeva
Vladimir Putin ar putea avea o fiică împreună cu fosta gimnastă Alina Kabaeva - Profi Media

O nouă sursă a dezvăluit că preşedintele Rusiei aşteaptă o fiică, alături de Alina Kabaeva. Nu este prima data când apar zvonuri în legătură cu cei doi. Vladimir Putin şi fosta gimnastă, medaliată în trecut cu aur la Jocurile Olimpice, ar mai avea în secret doi fii. Gimnasta, poreclită şi “cea mai flexibilă femeie din lume” a fost fotografiată însărcinată în 2015, iar o sursă a dezvăluit că, la scurt timp, ar fi născut un băiat în Elveţia, scrie Daily Mail. Cel de-al doilea băiat ar fi fost născut la Moscova, în anul 2019.

Un cont digital, General SVR Telegram, administrat de surse din interiorul Kremlinului, ar fi declarat că “Ştim deja oficial că Alina Kabaeva este însărcinată. Ieri a fost anunţat sexul copilului. Preşedintele Rusiei şi gimnasta aşteaptă o fetită”. Cu toate acestea, Putin nu a recunoscut niciodată faptul că cei doi ar fi implicaţi într-o relaţie.

Liderul Rusiei nu ar fi fost present la niciuna dintre naşterile copiilor săi, iar nici de această data acesta nu ar fi fost impresionat de veste. Sursele susţin că, la aflarea veştii, răspunsul lui Putin ar fi fost că “Am şi aşa deja suficienţi copii”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Vladimir Putin ar putea avea o fiică împreună cu fosta gimnastă Alina Kabaeva