Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vladimir Putin: "Occidentul nu va obţine dominaţia globală şi dezmembrarea Rusiei. Nu vom face paşi înapoi, ei nu înţeleg Rusia"

Vladimir Putin spune că "încercarea Occidentului de a deține dominație globală" se apropie de sfârșit. De asemenea, încercarea de a "dezmembra Rusia" cu un "blitzkrieg de sancțiuni economice" nu va reuşi, informează The Guardian.

de Redactia Observator

la 16.03.2022 , 16:42

Vladimir Putin spune că "Occidentul nu va obţine dominaţia globală şi dezmembrarea Rusiei": "Nu vom face paşi înapoi, ei nu înţeleg Rusia" - Profimedia

Președintele rus a spus că încercarea de ținere Rusiei în frâu este o politică pe termen lung a Occidentului și că sancțiunile economice împotriva Rusiei nu au avut succes deoarece "majoritatea țărilor nu susțin sancțiuni împotriva Rusiei".

Putin a spus într-un discurs că țările occidentale vor să lovească fiecare familie rusă cu sancțiuni și le-a acuzat că s-au implicat într-o campanie de dezinformare fără precedent împotriva Rusiei.

Putin a asemănat atitudinile occidentale cu "pogromurile", a avertizat că Occidentul "nu înțelege Rusia" și a susținut că comunitatea internațională încearcă să pornească un conflict civil intern.

Articolul continuă după reclamă

Jurnaliştii britnici notează că, în cuvinte care amintesc în mod ironic de discursurile președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, Putin le-a spus rușilor "luptăm pentru suveranitatea noastră și viitorul copiilor noștri".

Pe acelaşi subiect

Preşedintele Ucrainei, aplaudat în Congresul SUA. Zelenski a cerut din nou "no fly zone" deasupra Ucrainei şi a prezentat un video cu distrugerile provocate de ruşi

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a susţinut, miercuri, un discurs în Congresului Statelor Unite, el fiind primit cu aplauze. Zelenski a vorbit în engleză şi a făcut apel din nou la instituirea unei zone de restricţie aeriană deasupra Ucrainei şi a prezentat un material video cu distrugerile provocate de forţele ruseşti în Ucraina.

Preşedintele ucrainean aminteşte că aproape o mie de rachete au fost lansate de trupele militare ruse asupra oraşelor ucrainene, arătând că Rusia a atacat nu doar pământul şi pe oamenii Ucrainei, ci şi valorile pe care aceasta le împărtăşeşte cu lumea occidentală. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Vladimir Putin: "Occidentul nu va obţine dominaţia globală şi dezmembrarea Rusiei. Nu vom face paşi înapoi, ei nu înţeleg Rusia"