Meniu
Search
x

Vladimir Putin: "Occidentul nu va obţine dominaţia globală şi dezmembrarea Rusiei. Nu vom face paşi înapoi, ei nu înţeleg Rusia"

Vladimir Putin spune că "încercarea Occidentului de a deține dominație globală" se apropie de sfârșit. De asemenea, încercarea de a "dezmembra Rusia" cu un "blitzkrieg de sancțiuni economice" nu va reuşi, informează The Guardian.

De Redactia Observator la 16.03.2022, 16:42

Președintele rus a spus că încercarea de ținere Rusiei în frâu este o politică pe termen lung a Occidentului și că sancțiunile economice împotriva Rusiei nu au avut succes deoarece "majoritatea țărilor nu susțin sancțiuni împotriva Rusiei".

Putin a spus într-un discurs că țările occidentale vor să lovească fiecare familie rusă cu sancțiuni și le-a acuzat că s-au implicat într-o campanie de dezinformare fără precedent împotriva Rusiei.

Putin a asemănat atitudinile occidentale cu "pogromurile", a avertizat că Occidentul "nu înțelege Rusia" și a susținut că comunitatea internațională încearcă să pornească un conflict civil intern.

Jurnaliştii britnici notează că, în cuvinte care amintesc în mod ironic de discursurile președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, Putin le-a spus rușilor "luptăm pentru suveranitatea noastră și viitorul copiilor noștri".

Pe acelaşi subiect

Preşedintele Ucrainei, aplaudat în Congresul SUA. Zelenski a cerut din nou "no fly zone" deasupra Ucrainei şi a prezentat un video cu distrugerile provocate de ruşi

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a susţinut, miercuri, un discurs în Congresului Statelor Unite, el fiind primit cu aplauze. Zelenski a vorbit în engleză şi a făcut apel din nou la instituirea unei zone de restricţie aeriană deasupra Ucrainei şi a prezentat un material video cu distrugerile provocate de forţele ruseşti în Ucraina.

Preşedintele ucrainean aminteşte că aproape o mie de rachete au fost lansate de trupele militare ruse asupra oraşelor ucrainene, arătând că Rusia a atacat nu doar pământul şi pe oamenii Ucrainei, ci şi valorile pe care aceasta le împărtăşeşte cu lumea occidentală. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Vladimir Putin: "Occidentul nu va obţine dominaţia globală şi dezmembrarea Rusiei. Nu vom face paşi înapoi, ei nu înţeleg Rusia"