Antena Meniu Search
x

Vladimir Putin susține că "operațiunea militară specială" merge conform planului. Bani pentru familiile soldaților ruși morți

Vladimir Putin a declarat, la Consiliul de Securitate al Federației Ruse, că "operațiunea militară specială" din Ucraina merge conform planului și calendarului stabilit. Liderul de la Kremlin a ținut un moment de reculegere în memoria soldaților ruși uciși în conflict și le-a promis familiilor acestora că le va sprijini cu bani.

de Redactia Observator

la 03.03.2022, 19:26

președintele Rusiei Vladimir Putin
Vladimir Putin susține că "operațiunea militară specială" merge conform planului. Bani pentru familiile soldaților ruși morți - HEPTa

"Nu voi abandona niciodată convingerea mea că rușii și ucrainenii sunt un singur popor, dar bătălia arată că ne luptăm cu neo-naziști", a declarat Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a acuzat Ucraina că folosește civili și străini drept "scuturi umane".

Practic, Putin a răspuns criticilor venite din partea comunității internaționale cu privire la victimele războiului din Ucraina, acuzând regimul de la Kiev că este responsabil pentru decesele din rândul civililor.

Putin susține că totul merge conform planului, deși Kievul și Karhovul nu au fost cucerite

"Ofițerii și soldații noștri se luptă pentru Rusia, pentru o viață pașnică în Donbass și Luhansk, pentru denazificarea și demilitarizarea Ucrainei. Nimeni să nu ne amenințe, nici cu armele nucleare. Oamenii noștri sunt mândri de forțele armate. Operațiunea specială se desfășoară conform planului. Toate obietivele setate în timpul operațiunii sunt îndeplinite cu succes", a declarat președintele, la Consiliul de Securitate al Federației Ruse.

Pe acelaşi subiect

Acesta a promis că familiile militarilor ruși uciși în bătăliile din Ucraina vor primi 7 milioane de ruble, echivalentul a aproximativ 65.000 de dolari.

"Soldații ruși și ofițerii se comportă curajos, ca niște eroi. Forțele noastre armate înțeleg pentru ce luptă și știu că au dreptate, dându-și viața pentru a-și salva camarazii. În bătălii armata și miliția din Donbass au demonstrat eroism", a mai spus Putin.

Președintele rus a ținut și un moment de reculegere pentru militarii ruși răpuși în conflict. La Consiliul de Securitate, ținut prin Zoom, a apărut doar Vladimir Putin, care a vorbit preț de câteva minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Vladimir Putin susține că "operațiunea militară specială" merge conform planului. Bani pentru familiile soldaților ruși morți