Antena Meniu Search
x

Sfaturi pentru un stil de viaţă sănătos de la Victoria Beckham

Frumuseţea are un preţ, iar Victoria Beckham ştie acest lucru. Pandemia i-a schimbat puţin priorităţile.

de Redactia Observator

la 08.09.2020, 17:08

Vezi și
  • Ca să-şi menţină silueta şi tinereţea, fosta Posh Spice a decis atunci să nu mai consume carbohidraţi. Pandemia i-a demonstrat însă că niciodată nu e bine să spui niciodată.

Fosta Spice Girl devenită creatoare de modă, care a renunţat la carbohidraţi în urmă cu 20 de ani, recunoaşte că în ultimele luni a făcut şi excepţii: a gustat din pizza pregătită de soţul ei, David Beckham, care şi-a descoperit în carantină adevărate talent de chef.

Pandemia a făcut-o chiar şi pe Victoria Beckham să îşi încalce principiile alimentare impuse în 2001. Ca să-şi menţină silueta şi tinereţea, fosta Posh Spice a decis atunci să nu mai consume carbohidraţi. Pandemia i-a demonstrat însă că niciodată nu e bine să spui niciodată.

Iar cel care i-a sabotat dieta a fost chiar soţul, David Beckham. Plictisit de atâta stat acasă, fostul star al fotbalului britanic a început să experimenteze diverse reţete de pizza. Iar ca să-şi arate sprijinul, familia le-a degustat.

Între timp, graniţele s-au redeschis, alerta a fost ridicată, iar Victoria a revenit la stilul de viaţă sănătos şi la mâncărurile slab calorice care îi garantează silueta trasă prin inel.

Anul trecut, fosta Posh Spice a mers la un centru SPA din Germania pentru un regim de detoxifiere care costă peste 3.000 de euro pe săptămână. Pe lângă sport, cure cu vitamine şi mese frugale, vedeta a înlocuit alcoolul cu "apa lunii", o băutură despre care se spune că ar fi încărcată cu energia corpului ceresc.

În ciuda stilului de viaţă strict, Victoria Beckham spune că îmbătrânirea nu o sperie.

Victoria Beckham: Nu prea poţi să faci mare lucru în acest sens. Sunt OK. Îmi place că îmbătrânesc, am mai multă încredere în mine decât aveam când eram mai tânără. Accept cine sunt, fac în aşa fel încât să fiu pe cât de bună pot să fiu, accept ce am, nu încerc să schimb. Cu siguranţă, nu încerc să arăt mai tânără decât sunt. Vreau doar să arăt cât de bine pot.

Presa din Regat a scris că în luna martie Victoria şi David Beckham ar fi fost diagnosticaţi cu COVID-19. Ei s-ar fi infectat în SUA, unde David deţine un club de fotbal.

La întoarcerea în Marea Britanie, toată familia şi mai mulţi angajaţi ai cuplului au întrat în carantină. Familia Becham şi-a petrecut toată vara la un conac la ţară şi a refuzat să participe la evenimente mondene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Sfaturi pentru un stil de viaţă sănătos de la Victoria Beckham