Antena Meniu Search
x

Video Ziua Naţională a Lalelei, explozie de culoare în Olanda. Peste 200.000 de flori au umplut Piaţa Centrală din Amsterdam

Feerie la Amsterdam! De Ziua Naţională a Lalelei, florarii au creat o uriaşă grădină colorată în Piaţa Centrală. Conform tradiţiei, turiştii şi localnicii şi-au ales florile preferate şi le-au dus acasă fără să plătească niciun cent. 

de Redactia Observator

la 21.01.2023, 21:32

Vezi și

O mare de lalele galbene, roşii, albe şi roz a umplut piaţa centrală din Amsterdam. Horticultorii au adus peste 200.000 de flori, cu tot cu bulbi, în lădițele în care au fost crescute. Mulţi s-au fotografiat cu ele, iar unii le-au dus acasă.

Ziua Națională a Lalelelor este o inițiativă a cultivatorilor de lalele olandezi și are loc în fiecare a treia sâmbătă a lunii ianuarie. Anul acesta tema se numeşte "Caracteristic olandez" . Ţările de Jos exportă anual peste două miliarde de lalele în cel puţin 100 de țări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Ziua Naţională a Lalelei, explozie de culoare în Olanda. Peste 200.000 de flori au umplut Piaţa Centrală din Amsterdam