Antena Meniu Search
x

Video Caprele sălbatice au invadat străzile unui orăşel din Ţara Galilor

Mai multe capre sălbatice au invadat străzile pustii din Llandudno, un oraş turistic aflat într-o regiune de coastă a Ţării Galilor. Orăşelul este în continuare în carantină din cauza pandemiei de coronavirus.

de Redactia Observator

la 25.01.2021, 18:36

Vezi și
  • Llandudno, oraşul de coastă din Ţara Galilor, a avut iar oaspeţi
  • O turmă de capre sălbatice şi-a făcut din nou apariţia în centrul oraşului

Potrivit locuitorilor, caprele sălbatice de pe promontoriul Great Orme îşi părăsesc de obicei teritoriul costier pentru a se refugia la periferia oraşului Llandudno doar în iernile foarte grele. 

Şi cum în aceste zile este mult mai frig decât în mod normal, animalele au ieşit în oraş ca să caute hrană. 

Turma de capre a mai venit şi cu altă ocazie în oraş

Încă de la începutul carantinei, caprele din Orme au devenit faimoase pentru faptul că ajungeau în mod frecvent în oraş pentru hrană.  

La sfârşitul lunii martie, animalele au coborât în centrul oraşului turistic, chiar în Piaţa Trinity, distrugând mai mulţi arbuşti de grădină şi mâncând vegetaţia. Ca mai apoi să doarmă din în curtea bisericii locale.

Great Orme gazduieste o turma de aproximativ 200 de capre salbatice, despre care se crede ca ar fi urmasele unei perechi de capre indiene ce au fost oferite de Sahul Persiei reginei Victoria in anul 1837.

Imaginile au fost primite pe Fii Observator

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Caprele sălbatice au invadat străzile unui orăşel din Ţara Galilor