Antena Meniu Search
x

Video "N-au niciun motiv să ne ţină aici!" Turiștii români care vor să ajungă în Grecia așteaptă și câte patru-cinci ore să treacă de vameșii bulgari

Vacanţa în Grecia începe la coadă, în vamă.  În punctul de trecere a frontierei de la Kulata, românii au aşteptat astăzi câte patru-cinci ore, timp în care trei echipe de poliţişti le-au verificat actele. Pe Fii Observator, mai mulţi telespectatori ne-au scris revoltaţi că nimeni nu le-a oferit nicio explicaţie.

de Redactia Observator

la 19.06.2022, 19:59

Vezi și

"Aici suntem în vama Kulata şi noi chiar vrem să ajungem în Grecia, dar uitaţi că noi suntem blocaţi aici în autostrada asta."

Coşmarul celor care au vrut să treacă astăzi vama din Bulgaria în Grecia a început cu şapte kilometri înainte de punctul de trecere a frontierei de la Kulata. Zeci de români, mulţi cu copii, au fost nevoiţi să aştepte în coloană sub soarele torid, la temperaturi de peste 30 de grade celsius. Oamenii spun că un echipaj de poliţie i-a oprit pentru controale.

Vameșii bulgari au încetinit înaintarea turiștilor români

"Deci, abia acum după ce am vorbit cu ei şi n-au vrut să.. n-au niciun motiv să ne ţină aici, au început să mai dea drumul."

Pe acelaşi subiect

"În faţă, după cum vedeţi, este liber. Cred că până în vamă... nu ştiu."

Călătoria nu a durat mult. Un alt filtru le-a blocat calea şi le-a verificat din nou buletinele.

" Deci efectiv ne opresc. Da?! De ce? Niciun motiv!"

A urmat al treilea, cu doar doi kilometri înainte de vamă. "În faţă, după cum vedeţi, un al treilea echipaj care ne opreşte deşi e liber spre vamă. Şi se mai face o coadă", explică unul dintre turiști.

După patru ore în care au parcurs 7 kilometri, au ajuns în sfârşit la vamă. Oamenii se plâng că polițiștii bulgari au refuzat să le ofere vreo explicaţie.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » "N-au niciun motiv să ne ţină aici!" Turiștii români care vor să ajungă în Grecia așteaptă și câte patru-cinci ore să treacă de vameșii bulgari