Antena Meniu Search
x

Video Ring de box într-un liceu din Brăila. Două eleve și-au împărțit pumni și picioare în clasă, din cauza unui băiat

Sala de clasă dintr-un liceu din Brăila s-a transformat în ring de box pentru două fete. Adolescentele din clasa a 11-a şi-au împărţit pumni şi picioare sub privirile colegilor care le-au filmat. 

de Redactia Observator

la 15.02.2023, 15:58

Vezi și

În filmare se vede cum una dintre fete o trânteşte pe cealaltă la pământ şi o loveşte, în timp ce o altă colega încearcă să le despartă.

Fetele s-ar fi bătut din cauza unui băiat

Orbită de furie, atacatoarea s-a năpustit şi asupra fetei care intervenise. Conflictul ar fi pornit, se pare, din cauza unui băiat. Profesorii spun că sunt uimiţi de incident, mai ales că elevele nu au mai creat probleme şi aveau o situaţie bună la învăţătură.

Profesorii spun că după acest incident fetele vor avea nota la purtare scăzută.

Pe acelaşi subiect

Ce spune IPJ Brăila

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la data de 13 februarie a.c., în jurul orei 09:50, în incinta unui liceu de pe raza Orașului Făurei, în pauza dintre cursuri, o elevă, în vârstă de 17 ani, din Făurei, ar fi agresat o altă elevă, colegă de clasă, în vârstă de 16 ani, din comuna Surdila-Greci. 

Eleva agresată nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză sunt continuate verificările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Fii Observator » Ring de box într-un liceu din Brăila. Două eleve și-au împărțit pumni și picioare în clasă, din cauza unui băiat