Antena Meniu Search
x

Tânăr de 22 de ani, lovit cu bastonul telescopic și cuțitul de alți doi bărbați, după o șicanare în trafic, pe o stradă din Voluntari

Doi tineri au fost arestați preventiv după ce au agresat un alt bărbat, în umra unor șicanări în trafic, pe o stradă din Voluntari, judeţul Ilfov. Cei doi l-au lovit pe băiat cu un baston telescopic și un cuțit, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 13.02.2023, 19:17

Tânăr de 22 de ani, bătut cu bastonul telescopic și lovit cu cuțitul de alți doi bărbați, după o șicanare în trafic, pe o stradă din Voluntari
Tânăr de 22 de ani, bătut cu bastonul telescopic și lovit cu cuțitul de alți doi bărbați, după o șicanare în trafic, pe o stradă din Voluntari - Shutterstock

Poliţiştii din Voluntari au fost sesizaţi de o femeie, printr-un apel la 112, despre faptul că, pe fondul unor şicanari în trafic, prietenul său a fost agresat fizic de doi bărbaţi.

”În temeiul sesizării, poliţiştii oraşului Voluntari şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, împreună cu procurorul criminalist, s-au deplasat în zona indicată de apelantă, unde aceasta se afla împreună cu victima. Persoanele reclamate nu au fost găsite la faţa locului. Victima, respectiv un bărbat, de 22 de ani, a fost transportată la spital de către echipajul medical sosit la faţa locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, a anunţat, luni, Poliţia Judeţeană Ilfov.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore

În urma investigaţiilor, au fost identificaţi şi găsiţi cei doi suspecţi.

Pe acelaşi subiect

”În fapt, la data de 12 februarie a.c., în jurul orei 16:16, pe Bulevardul Voluntari din oraşul Voluntari, pe sensul de mers către Bucureşti, pe fondul unor şicanări în trafic şi unor discuţii contradictorii, 2 bărbati, în vârstă de 19 şi 21 de ani, au exercitat acte de violenţă fizică asupra persoanei vătămate, unul dintre ei aplicându-i victimei mai multe lovituri, cu un obiect tăietor- înţepător, iar celălalt lovind-o pe aceasta de mai multe ori, cu un baston telescopic”, au stabilit anchetatorii.

Luni, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind apoi prezentaţi Tribunalului Ilfov, care a dispus arestarea preventivă a acestora.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Tânăr de 22 de ani, lovit cu bastonul telescopic și cuțitul de alți doi bărbați, după o șicanare în trafic, pe o stradă din Voluntari