Antena Meniu Search
x

Video Topul Fii Observator. Accident cumplit în Cernica. Adolescentă rănită grav într-un accident în Tecuci. Moarte învăluită în mister la Brăila

Imaginile şi informaţiile ne-au fost trimise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

de Redactia Observator

la 15.10.2021, 18:52

1. Două persoane au murit şi o a treia a ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un stâlp şi s-a răsturnat. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Pe filmarea făcută de o cameră de supraveghere se vede cum maşina circula cu mare viteză pe o stradă din comuna Cernica, de lângă Bucureşti. La un moment dat şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp. În urma impactului, maşina a fost dată peste cap. O tânără, care era pasager în maşină, a murit pe loc.

2. Accident grav, miercuri seara, surprins de camerele de supraveghere în localitatea Albeștii de Argeș, județul Argeș. Un șofer de camion, în vârstă de 27 de ani, a murit după ce a fost lovit în plin, după ce a coborât din cabină și a încercat să traverseze strada fără să se asigure.

Impactul fatal a fost surprins de o cameră de surpaveghere, iar imaginile ne-au fost trimise de un cititor pe platforma Fii Observator.

3. Problema câinilor vagabonzi atinge cote alarmante în orașul Horezu, din județul Vâlcea, oamenilor fiindu-le teamă să mai iasă cu copiii din casă din cauza haitelor de câini fără stăpân.

Un locuitor din Horezu a filmat recent o haită de cel puțin 17 maidanezi care se plimba nestingherită pe una dintre străzile orașului.

4. Un accident soldat cu rănirea a trei persoane s-a produs în această seară în Tecuci. Una dintre victime, o fată de 15 ani a fost transportată la spital cu răni grave în zona gâtului.

Accidentul s-a produs pe strada 1 decembrie 1918, în jurul orei 18:50, în apropiere de ieşirea din oraş. Două autoturisme au fost implicate, din primele verificări rezultând că impactul dintre acestea s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate. Şoferul vinovat a ieşit dintr-o benzinărie fără a se asigure. Maşina care circula regulamentar a ricoşat şi a ieşit în decor.

5. O şosea turistică din judeţul Cluj arată mai rău după reabilitare decât înainte. Este aşa-numita "Transursoaia", o şosea ce traversează Apusenii şi poate oricând concura cu cele mai spectaculoase drumuri din ţară. Drumul a fost asfaltat recent, însă în urma lucrărilor, gropile au fost înlocuite cu denivelări. Informaţiile au fost transmise de unul dintre telespectatorii nostri, în secţiunea Fii Observator, care spune că şoseaua a fost făcută...în valuri.

Oamenii spun că "Transursoaia" este Transalpina Clujului, având în vedere modul în care taie Apusenii pe cei 180 de kilometri, de la Huedin şi până în Alba. Este un drum care trece printr-o zonă turistică, cu pârtii de schi, dar şi cu peisaje incredibile şi care este frecvent circulat indiferent de anotimp. Deci era nevoie de reabilitarea urgentă a acestuia pentru că era plin de gropi şi de denivelări.

6. Un bărbat de 28 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, după un impact violent petrecut astăzi în localitatea Lechinţa, din judeţul Mureş.

Un autoturism a intrat in coliziune cu un stâlp de beton. În urma coliziunii autoturismul s-a răsturnat in afara părţii carosabile rezultând 4 victime. O victimă - cod rosu, a fost preluată de elicopter şi transportata la UPU Targu Mures. 

7. Caz şocant la Brăila, acolo unde un bărbat de 41 de ani ar fi murit otrăvit. Acesta lucra în legumicultură şi după o zi grea de muncă, patronul său i-ar fi oferit un pahar de ţuică. Doar că în sticlă nu ar fi fost alcool. Bărbatului i s-a făcut rău, iar patronul l-a dus imediat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Patronul terenurilor, care este şi consilier local în acea comună, susţine că în acea sticlă era ţuică. Tot el spune că în casă erau depozitate substanţe toxice folosite în general în agricultură, legumicultură, dar sunt slabe şanse să fi încurcat recipientul.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Topul Fii Observator. Accident cumplit în Cernica. Adolescentă rănită grav într-un accident în Tecuci. Moarte învăluită în mister la Brăila