Antena Meniu Search
x

Video Topul Fii Observator. Imagini cu protestele masive din ţară; Elevii români i-au uimit din nou pe cei de la NASA; Șoseaua de centură din Brăila trece prin mijlocul orașului

Imaginile ne-au fost trimise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 02.04.2021, 16:58

  • Imagini cu protestele masive din ţară, trimise pe Fii Observator
  • Mai mulţi liceeni din Braşov, Bucureşti şi Constanţa vor fi premiaţi de către cei de la NASA
  • Șoseaua de centură din Brăila trece prin mijlocul orașului
  • Aglomerație de nedescris și aer irespirabil în parcările subterane, la ora închiderii mall-urilor
  • Panică pentru pasagerii unui tren InterRegio Bucureşti - Craiova

1) Imagini cu protestele masive din ţară, trimise pe Fii Observator

Au fost proteste masive în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară. În ciuda restricţiilor de circulaţie, protestarii au ocupat străzi şi chiar au dat foc măştilor de protecţie. Mai mulţi oameni, ne-au trimis pe Fii Observator imagini cu protestele din diferite oraşe ale ţării.

2) Elevii români i-au uimit din nou pe cei de la NASA. Mai mulţi liceeni din Braşov, Bucureşti şi Constanţa vor fi premiaţi de către Administrația Națională Aeronautică și Spațială

An de an, tot mai mulţi elevi români îi uimesc pe cei la Nasa cu proiectele lor spaţiale. În cadrul concursului NSS Space Settlement Contest din acest an s-au făcut remarcaţi elevi din Braşov, Bucureşti şi Constanţa.

Pe acelaşi subiect

Mai mulţi elevi români vor fi premiaţi de NASA

Shutterstock

3) Șoseaua de centură din Brăila trece prin mijlocul orașului. Localnicii sunt disperați, le crapă pereții din cauza camioanelor

Şoseaua de centură trece prin oraş. Se întâmplă în Brăila, iar locuitorii cartierului sunt disperaţi. Prin faţa ferestrelor le trec zilnic convoaie de camioane care le-au făcut crăpături în zidurile caselor.

4) Aglomerație de nedescris și aer irespirabil în parcările subterane, la ora închiderii mall-urilor

În această seară, la închiderea mall-urilor, în parcări s-a declanşat haosul. Într-un mare centru comercial din Bucureşti, sute de oameni s-au grăbit pe ultima sută de metri să iasă din parcare şi au rămas cu toţii blocaţi în subteran.

5) Panică pentru pasagerii unui tren InterRegio Bucureşti - Craiova. Garnitura a început să scoată fum în mers

Au fost momente de panică aproape de gara din Grădinari. Locomotiva unui tren de călători a luat foc în mers, iar pasagerii au ieşit din vagoane.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Topul Fii Observator. Imagini cu protestele masive din ţară; Elevii români i-au uimit din nou pe cei de la NASA; Șoseaua de centură din Brăila trece prin mijlocul orașului