Antena Meniu Search
x

Video Topul Fii Observator. Sute de angajaţi Metrorex au protestat în staţia Piaţa Unirii; Momentul în care o maşină de poliţie face o depăşire periculoasă pe un drum din Neamţ

Imaginile ne-au fost transmise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 26.03.2021, 17:20

Poze cu ştirile din topul Fii Observator
Top ştiri - Fii Observator - Fii Observator
  • Haos la metroul din Bucureşti. Sute de oameni au coborât în tunel, în staţia Piaţa Unirii, pentru a protesta
  • O maşină de poliţie face o depăşire periculoasă pe un drum din Neamţ
  • Sat din judeţul Olt, împotmolit în noroi. Autorităţile ridică din umeri
  • Primăvară atipică în România, a nins fără încetare în mai multe zone din ţară
  • Fire de cablu căzute din cauza vremii în localitatea Daneş
  • Doi bărbaţi din Arad au păcălit-o pe operatoarea unei case de pariuri
  • Accident cu trei victime în apropiere de Slobozia
  • Doi urşi din Sinaia, în căutare de mâncare

1) Haos la metroul din Bucureşti. Sute de oameni au coborât în tunel, în staţia Piaţa Unirii, trenurile nu circulă

A fost haos la metroul din Bucureşti, vineri dimineaţă, după ce sute de oameni au coborât în tunel, pe şine, în staţia Piaţa Unirii 1, pentru a protesta. 

2) Sat din judeţul Olt, împotmolit în noroi. Autorităţile ridică din umeri

Pe acelaşi subiect

Veşnicia s-a născut la sat. Dar, pe uliţele satelor uitate de lume, singurele care par veşnice sunt neajunsurile, sărăcia şi o viaţă de chin. Cea mai mare frică a oamenilor din satele rupte de lume este să nu se îmbolnăvească, pentru că nu ar avea nicio şansă de a fi salvaţi. La fiecare ploaie, ambulanţele rămân împotmolite pe drum.

3) Momentul în care o maşină de poliţie face o depăşire periculoasă pe un drum din Neamţ. Imaginile au fost surprinse de către un alt şofer

Un accident grav a fost evitat în ultimul moment, după ce o maşină de poliţie a depăşit periculos pe un drum din Neamţ. Autospeciala nu avea semnalele luminoase pornite.

4) Primăvară atipică în România; Imagini cu ninsoarea din mai multe oraşe din ţară, trimise pe Fii Observator

Iarna şi-a făcut de cap în mai multe oraşe din România. Deşi calendaristic primăvara trebuia să îşi intre de mult timp în drepturi. Mai multe imagini cu zăpada suprinsă în ultimele zile au fost trimise pe Fii Observator.

5) Mai multe cabluri de telefonie dintr-o localitate din Mureş, distruse din cauza vremii

Vremea capricioasă a făcut ravagii în mai multe zone din România. Mai multe cabluri au căzut şi au blocat o stradă dintr-o localitate din Mureş. 

6) O nouă metodă de escrocherie în vestul ţării. Operatoarea unei case de pariuri din Arad a fost păcălită de doi bărbaţi

Doi bărbaţi din Arad sunt căutaţi de mai bine de o lună de către poliţişti după ce ar fi plecat cu 800 de lei dintr-o casă de pariuri. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

7) Trei persoane rănite în urma unui accident în apropiere de Slobozia. Traficul a fost blocat mai bine de o oră

Un accident cu trei victime a avut loc vineri dimineață la ieşire din Slobozia. Din primele informații, se pare că unul dintre şoferi ar fi depăşit neregulamentar. Traficul în zonă a fost blocat timp de o oră.

8)  Doi urşi au umblat în toiul zilei pe străzile din Sinaia în căutare de mâncare

Abia ieşiţi din hibernare, tot mai mulţi urşi coboară în staţiunile de la munte, în căutare de hrană. Oamenii cer ajutorul autorităţilor, disperaţi că sălbăticiunile le pot omorî animalele din gospodărie. Imaginile cu cei doi urşi care se plimbă pe străzile din Sinaia au fost trimise de către un telespectator pe Fii Observator. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Topul Fii Observator. Sute de angajaţi Metrorex au protestat în staţia Piaţa Unirii; Momentul în care o maşină de poliţie face o depăşire periculoasă pe un drum din Neamţ