Antena Meniu Search
x

Video Topul Fii Observator. O tânără din Bucureşti a umblat dezbrăcată pe stradă; Drama unui bărbat bătut și umilit de doi adolescenți, în Prahova; Două femei şi-au pierdut viaţa, iar alte patru persoane au fost rănite într-un accident

Imaginile ne-au fost trimise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 16.04.2021, 18:56

Topul săptămânal al ştirilor Fii Observator
Topul săptămânal al ştirilor Fii Observator - Fii Observator
  • O tânără din Bucureşti a umblat dezbrăcată pe stradă
  • Două femei şi-au pierdut viaţa, iar alte patru persoane au fost rănite
  • Drama unui bărbat bătut și umilit de doi adolescenți, în Prahova
  • Marea Britanie sărbătoreşte ieşirea din lockdown. Britanicii au luat cu asalt terasele din Londra
  • Accident înfiorător, cu două maşini şi un autobuz, surprins în îmagini, la Braşov
  • Zeci de capete de TIR şi de camioane, prezente la un protest pentru accelerarea construirii Autostrăzilor A7 şi A8
  • Incendiu în cartierul Militari. Un magazin de haine din Piaţa Veteranilor a luat foc 

1) Imagini suprinse în Bucureşti: o tânără a umblat dezbrăcată pe stradă

Imagini incredibile au fost surprinse pe o stradă din Capitală. O tânără s-a plimbat dezbrăcată, luni dimineaţă, în apropiere de Grand Arena.

2) Noi imagini de la accidentul cumplit din Dorohoi. Două femei şi-au pierdut viaţa, iar alte patru persoane au fost rănite

Pe acelaşi subiect

Două femei şi-au pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite după impactul dintre două autoturisme. Traficul în zonă a fost blocat timp de zeci de minute și mai multe persoane au filmat intervenția echipelor de descarcerare, iar imaginile ne-au fost transmise pe Fii Observator.

3) Drama unui bărbat bătut și umilit de doi adolescenți, în Prahova. Marinică s-a spânzurat în casă, la o lună după ce a mers la Poliție

Marinică C., un bărbat de 46 de ani din Prahova, s-a spânzurat săptămâna trecută după ce a fost bătut, jefuit și terorizat de mai mulți tineri. Bărbatul și-a pus capăt zilelor la o lună după ce a mers la poliție să-i reclame pe agresorii săi.

4) Marea Britanie sărbătoreşte ieşirea din lockdown. Britanicii au luat cu asalt terasele din Londra

Barurile și pub-urile din Marea Britanie au fost luate cu asalt de către oameni, după ce autorităţile au relaxat restricțiile anti-COVID. Au petrecut cu miile în Londra, dar şi în alte mari oraşe din Regat.

5) Accident înfiorător, cu două maşini şi un autobuz, surprins în îmagini, la Braşov

Accident teribil pe o stradă din Braşov, surprins de camera de bord a unui autoturism aflat în trafic. Şoferul unei maşini a vrut să depăşească un autobuz, dar a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit violent de un alt autoturism.

6) Zeci de capete de TIR şi de camioane, prezente la un protest pentru accelerarea construirii Autostrăzilor A7 şi A8 

Zeci de capete de TIR şi de camioane au fost prezente, sâmbătă, la un protest organizat astfel încât să determine autorităţile să accelereze construirea Autostrăzilor A7 şi A8.

7) Incendiu în cartierul Militari. Un magazin de haine din Piaţa Veteranilor a luat foc

Un incendiu a izbucnit, miercuri, într-un magazin de haine din Piaţa Veteranilor din Sectorul 6 al Capitalei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Imaginele de la incendiu au fost trimise pe Fii Observator.

8) La ce să fim atenţi când cumpărăm apartamentul de vis, pentru a nu ajunge să locuim într-o casă de coşmar

Infiltraţii în pereţi, finisaje proaste, canalizare depăşită. Sunt câteva dintre problemele descoperite de cumpărători abia mutaţi în casă nouă. Se construieşte ca în plin boom imobiliar şi, pentru că cerere există, unii dezvoltatori fac rabat la calitate. Specialiştii ne spun la ce trebuie să fim atenţi atunci când ne cumpărăm apartamentul de vis într-un bloc nou pentru a nu ajunge să locuim într-o casă de coşmar.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Fii Observator » Topul Fii Observator. O tânără din Bucureşti a umblat dezbrăcată pe stradă; Drama unui bărbat bătut și umilit de doi adolescenți, în Prahova; Două femei şi-au pierdut viaţa, iar alte patru persoane au fost rănite într-un accident