Antena Meniu Search
x

Video Topul Fii Observator. Paznicul unui supermarket a murit încercând să prindă un hoț. Taximetrist luat la bătaie de o femeie. Fetiță de 5 ani și bunicul ei, călcați pe trecere

Imaginile şi informaţiile ne-au fost trimise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

de Redactia Observator

la 05.11.2021, 19:33

1. Incident tragic într-un supermarket din Capitală. Un agent de pază a murit aseară, după ce a încercat să prindă un hoţ, care furase o rolă de caşcaval. Paznicul a alerget după individ, dar a căzut, s-a lovit puternic la cap şi a intrat în stop cardio respirator. Medicii s-au chinuit o oră să îl salveze, însă fără succes. 

Ora 17:45. Într-un supermarket aglomerat din Colentina se dă alarma. Doi agenţi de pază încearcă să oprească un hoţ care tocmai furase o rolă de caşcaval, însă, în urmărire, unul dintre ei cade şi se loveşte puternic la cap.

2. Un taximetrist a fost atacat în plină stradă de o clientă nervoasă, în Baia Mare, în noaptea de joi spre vineri. Incidentul, trimis de un martor pe adresa Fii Observator, s-a petrecut în jurul orei 01:45, pe un bulevard din centrul orașului.

Din informațiile transmise prin Fii Observator, femeia s-ar fi enervat după ce i-ar fi plătit taximetristului suma de 70 de lei, însă acesta nu ar mai fi vrut să o ducă la destinație. În imagini se vede cum individa începe să dea cu pumnii în geamurile mașinii, iar la un moment dat bărbatul coboară din autoturism și decide să o înfrunte. Urmează o confruntare în toată regula, cu urlete și țipete, chiar în centrul municipiului Baia Mare.

3. Un accident grav a avut loc aseară pe un bulevard aglomerat din Cluj-Napoca. O fetiţă de 5 ani şi bunicul ei au au fost loviţi de o maşină pe trecerea de pietoni. Şoferul a mers cu spatele în viteză, fără să se asigure. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional. 

Martorii au surprins imaginile la scurt timp după ce victimele au fost spulberate pe trecerea de pietoni. Un paramedic aflat în zonă a fost printre primii care au sărit în ajutor.

4. Un accident grav a avut loc marţi dimineaţa în Mangalia. Trei persoane au fost rănite după ce două maşini s-au răsturnat şi au ajuns în şant. Imaginile cu impactul au fost surprinse de camerele de supraveghere.

În accidentul care s-a produs chiar în centrul oraşului Mangalia au fost implicate trei maşini. Din imaginile trimise pe Fii Observator se vede cum o dubiţă albă circulă regulametar, iar la un moment dat din spate a venit cu mare viteză un autoturism gri care a lovit dubiţa din plin. În urma impactului atât dubiţa, cât şi maşina s-au rostogolit şi au ajuns în şanţ.

5. Un incendiu puternic a izbucnit, marţi dimineaţa, la un bloc cu 5 etaje din sectorul 5. Martorii spun că s-a auzit o explozie puternică, iar fumul dens se vedea de la blocurile vecine.

Incendiul a izbunit la 6 dimineaţa, într-un bloc situat pe Aleea Livezilor, din sectorul 5 al Capitalei. Din imaginile surprinse de către un vecin şi trimise pe Fii Observator, se vede cum apartamentul aflat la ultimul etaj este cuprins de flăcări. Iar la un moment dat s-au auzit şi mai multe explozii.

6. O femeie a dat spre adopţie doi pui de pisică maidanezi şi a descoperit, întâmplător, că sunt vânduţi pe Internet drept pisoi de rasă. Observator a descoperit că în carnetele de pedigree false scrie cane corso, culmea, o rasă de câine. Deşi vorbim de mai multe infracţiuni, poliţiştii spun că ei se ocupă de câini, nu de pisicuţe. 

O femeie din Bucureşti a dat spre adopţie doi pui de pisică, la sfârşitul săptămânii trecute. Nu mică i-a fost surpriza când a descoperit pe Internet mai multe anunţuri cu fotografia unuia dintre pui, scos la vânzare ca fiind de rasă. De curiozitate, a sunat şi a stabilit o întâlnire.

7. O femeie din Sibiu a fost surprinsă de poliţişti în timp ce fura coşurile de gunoi de pe un bulevard. Femeia de 40 de ani se străduia să le desprindă repede din suporţi, iar apoi le încărca în maşină.

Prinsă în fapt, aceasta a înapoiat bunurile. Totul pentru ca mai târziu, să se afle că nu este la prima abatere de acest gen. Tot ea ar fi fost responsabilă şi de dispariţia altor coşuri de gunoi din oraş.

8. Accident grav pe centura de Nord a Craiovei! O maşină condusă de o femeie a fost turtită între două TIR-uri.

În filmarea trimisă pe Fii Observator se vede ce a mai rămas din maşină, în urma impactului. Masina a fost lovita din spate de un şofer de TIR din Ucraina şi aruncat în alt TIR, care mergea în faţă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Topul Fii Observator. Paznicul unui supermarket a murit încercând să prindă un hoț. Taximetrist luat la bătaie de o femeie. Fetiță de 5 ani și bunicul ei, călcați pe trecere