Antena Meniu Search
x

Video Un şofer de autobuz a făcut infarct la volan şi a provocat un accident, în Capitală. 10 oameni au ajuns la spital

Un accident teribil a avut loc miercuri dimineaţă, în gara Obor, din Capitală. Şoferul unui autobuz a suferit un infarct la volan, iar mașina scăpată de sub control a fost la un pas să provoace un adevărat dezastru.

de Mihaela Uretu

la 08.09.2021, 16:58

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Accidentul s-a produs chiar în faţa gării de Est, din Bucureşti. Bărbatului i s-a făcut, iar autobuzul pe care îl conducea a intrat cu putere într-un alt autoturism care era parcat regulamentar. 

Martor via Fii Observator: Șoferului i s-a făcut rău la volan înainte de a intra în gară şi a intrat în autobuzul parcat. Se pare că ar fi făcut infarct. 

Potrivit autorităţilor şoferul în vârstă de 53 de ani conducea un microbuz care venea de la Bacău. În urma impactului a fost proiectat în alte două maşini care erau staţionate. 

În urma accidentului, şoferul şi alţi 9 pasageri au ajuns la diferite spitale din Bucureşti. Din fericire, nimeni nu este grav rănit. 

Pe acelaşi subiect

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că şoferii celor două autobuze nu au consumat alcool. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Un şofer de autobuz a făcut infarct la volan şi a provocat un accident, în Capitală. 10 oameni au ajuns la spital