Video

Vânzătoarea unui magazin din Timişoara, păcălită de unul dintre clienţi. Bărbatul este căutat de poliţişti

De Mihaela Uretu.
Publicat: 19.03.2021, 17:15.
Actualizat: 19.03.2021, 17:15

Un bărbat din Timişoara este căutat de către poliţişti după ce ar fi plecat cu 400 de lei din magazinul în care fusese la cumpărături. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Oamenii cer ajutorul pentru identificarea individului.

Un bărbat din Timişoara a păcălit-o pe vânzătoarea unui magazin

Incidentul a avut loc joi seara, în jurul orei 19:30 într-un magazin alimentar din zona Lipovei, din Timişoara. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum bărbatul a venit să cumpere nişte băutură răcoritoare. În timp ce aştepta restul, acesta îi cere vănzătoarei să îi schimbe 4 bacnote de 200 de lei în 8 bucăţi de 100 de lei. Vânzătoarea i-a schimbat banii ceruţi şi i-a înmânat. Numai că în acel moment, individul s-a răzgândit şi a spus că îşi vrea banii înapoi.

Individul a profitat de un moment de neatenţie din partea vânzătoarei

Citește și:

Profitând de un moment de neatenţie din partea vânzătoarei, în momentul în care i-a înapoiat banii, bărbatul a oprit 400 de lei din cei 800.

Femeia nu a realizat ce s-a întâmplat pentru că în magazin erau şi alţi oameni care aşteptau la coadă să îşi facă cumpărăturile. Însă patronul magazinului a văzut întreaga scenă la câteva minute după ce s-a întâmplat incidentul.

Bărbatul este acum căutat de poliţişti

Oamenii au depus plângere la secția 5 de poliție din Timișoara şi speră să îl găsească cât mai repede. Bărbatul este acum căutat de către poliţişti.

- material realizat cu informații și imagini furnizate de telespectatori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].