Antena Meniu Search
x

Video Vânzătoarea unui magazin din Timişoara, păcălită de unul dintre clienţi. Bărbatul este căutat de poliţişti

Un bărbat din Timişoara este căutat de către poliţişti după ce ar fi plecat cu 400 de lei din magazinul în care fusese la cumpărături. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Oamenii cer ajutorul pentru identificarea individului.

de Mihaela Uretu

la 19.03.2021, 17:15

Un bărbat din Timişoara a păcălit-o pe vânzătoarea unui magazin Vezi și
  • Clientul a profitat de un moment de neatenţie şi a plecat cu 400 de lei
  • Bărbatul este acum căutat de către poliţişti
  • Oamenii cer ajutorul pentru identificarea individului

Incidentul a avut loc joi seara, în jurul orei 19:30 într-un magazin alimentar din zona Lipovei, din Timişoara. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum bărbatul a venit să cumpere nişte băutură răcoritoare.  În timp ce aştepta restul, acesta  îi cere vănzătoarei să îi schimbe 4 bacnote de 200 de lei în 8 bucăţi de 100 de lei. Vânzătoarea i-a schimbat banii ceruţi şi i-a înmânat. Numai că în acel moment, individul s-a răzgândit şi a spus că  îşi vrea banii înapoi.

Individul a profitat de un moment de neatenţie din partea vânzătoarei

Profitând de un moment de neatenţie din partea vânzătoarei, în momentul în care i-a înapoiat banii, bărbatul a oprit 400 de lei din cei 800. 

Femeia nu a realizat ce s-a întâmplat pentru că în magazin erau şi alţi oameni care aşteptau la coadă să îşi facă cumpărăturile. Însă patronul magazinului a văzut întreaga scenă la câteva minute după ce s-a întâmplat incidentul. 

Pe acelaşi subiect

Bărbatul este acum căutat de poliţişti

Oamenii au depus plângere la secția 5 de poliție din Timișoara şi speră să îl găsească cât mai repede. Bărbatul este acum căutat de către poliţişti. 

- material realizat cu informații și imagini furnizate de telespectatori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » Vânzătoarea unui magazin din Timişoara, păcălită de unul dintre clienţi. Bărbatul este căutat de poliţişti