Antena Meniu Search
x

Video Alegeri parlamentare 2020. Gabriela Firea, primul politician care a votat la deschiderea urnelor: "Am votat pentru siguranţa unui trai mai bun"

Gabriela Firea a votat duminică la prima oră, la Colegiul Tehnic Mecanic Griviţa. Fostul primar general al Capitalei spune că a votat cu gândul că noul Parlament va impune Guvernului să respecte legislaţia în vigoare în ceea ce priveşte pensiile şi alocaţiile pentru copii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.12.2020, 16:53

  • Primul politician care a votat la deschiderea urnelor a fost Gabriela Firea.
  • Fostul primar general al Capitalei a votat pentru siguranța unui trai mai bun.

”Am votat cu gândul la bucureştenii mei dragi, este nevoie de susţinere pentru Capitală, pentru un buget corespunzător şi, în general, am votat pentru siguranţa unui trai mai bun”, a afirmat fostul primar al Capitalei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La fel ca și la alegerile locale din septembrie, Gabriela Firea este primul politician care și-a exprimat dreptul de vot, încă de la prima oră.

Gabriela Firea, după ce a votat la parlamentare: "Abia de acum începe greul"

"În ciuda faptului că mama mi-a spus că sunt născută noaptea, sunt foarte matinală. Îmi place să îmi încep ziua bine. Şi oricum se spune că ziua bună să cunoaşte de dimineaţă.

Am venit singură, copiii mici au rămas acasă cu tatăl, copiii mari sunt prea mari.

Am venit cu prietenii şi colegii mei şi plecăm acum la muncă...Abia de acum începe greul.

Acum suflăm şi în iaurt din cauza unor situaţii care au fost la alegerile trecute, suntem foarte vigilenţi", a mai spus Gabriela Firea.

În această dimineaţă, secţiile de votare s-au deschis în toată ţara, peste 18 milioane de români fiind aşteptaţi să voteze în cadrul alegerilor parlamentare 2020.

Alegătorii își pot exprima dreptul la vot până la ora 21:00.

Primele rezultate, la Observator

Primele rezultate la alegerile parlamentare vor fi publicate pe 6 decembrie 2020, ora 21:00.

Observatornews.ro vă aduce rezultatele alegerilor parlamentare, primele rezultate parțiale și rezultatele finale de la Alegerile parlamentare din 2020, precum și cele mai importante știri din ziua votului: declarațiile făcute de principalii candidați din București și marile orașe, după vot, dar și după aflarea rezultatelor, și date în timp real despre prezența la vot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Alegeri parlamentare 2020 » Alegeri parlamentare 2020. Gabriela Firea, primul politician care a votat la deschiderea urnelor: "Am votat pentru siguranţa unui trai mai bun"