Antena Meniu Search
x

O fetiţă, adeptă a Statului Islamic, filmată în timp ce îşi decapitează păpuşa. E înfricoşător ce cânta în timp ce făcea asta

Un clip terifiant care circulă pe conturile de pe reţelele de socializare ale Statului Islamic arată cum o fetiţă taie gâtul unei păpuşi, în timp ce cântă şi afirmă că “o să vă distrug”

Un clip terifiant care circulă pe conturile de pe reţelele de socializare ale Statului Islamic arată cum o fetiţă taie gâtul unei păpuşi, în timp ce cântă şi afirmă că “o să vă distrug”, scrie frip.ro.

Copila, care poartă un hijab care îi lasă doar ochii la vedere, arată cu cuţitul spre camera de filmat, în timp ce cântă o melodie bizară, ale cărei versuri vorbesc despre “sabia care a fost ascuţită pentru a distruge inamicii” Statului Islamic, relatează Daily Mirror.

Fetiţa ia apoi o păpuşă din cauciuc şi îi taie gâtul. “În curând, veţi fi martorii unei minuni. Veţi vedea o luptă îngrozitoare. Bătăliile vor fi duse pe pământurile voastre. Vom mărşălui prin noapte pentru a tăia şi decapita cu sabia răzbunării şi îi vom ataca pe cei care o merită. Allah Akbar!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O fetiţă, adeptă a Statului Islamic, filmată în timp ce îşi decapitează păpuşa. E înfricoşător ce cânta în timp ce făcea asta