Antena Meniu Search
x

Video O româncă a ucis fără milă un bătrân italian care o angajase ca îngrijitoare. Tânăra a plănuit crima în mai puţin de 24 de ore

O tânără româncă în vârstă de 25 de ani a fost arestată în Sicilia, Italia, pentru omor. Femeia este acuzată că, în luna iulie, l-a ucis pe bătrânul care o angajase ca îngrijitoare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.11.2020, 07:27

- agrigento.gds.it
  • Oamenii legii spun că femeia l-a torturat pe bătrân, ca să-i spună unde ţine banii. 
  • Românca a fost arestată şi se află la închisoarea din Agrigento.

Potrivit publicaţiei grandangoloagrigento.it, Michelangelo Marchese, un bătrân de 89 de ani din Palma di Montechiaro, a fost găsit mort, cu mâinile şi picioarele legate, în apartamentul său din via Pietro Attardo.

Se întâmpla în 11 iulie, anul acesta. 

Cu câteva zile înainte, omul o angajase pe tânără ca îngrijitoare.

În cadrul unei conferinţe de presă, colonelul Vittorio Stingo, comandantul provincial al carabinierilor din Agrigento, căpitanul Francesco Lucarelli, comandantul companiei Licata, și locotenentul Carmelo Caccetta au dezvăluit detaliile oribilei crime.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Românca a plănuit crima în mai puţin de 24 de ore

Potrivit anchetatorilor, românca ar fi plănuit crima în mai puţin de 24 de ore. Oamenii legii spun că femeia l-a torturat pe bătrân, ca să-i spună unde ţine banii. 

După ce a luat banii şi l-a omorât pe bărbat, românca a fugit cu maşina acestuia, pe care, ulterior, i-a dat-o unui cunoscut ca să scape de ea.

Doar că individul nu a dus autoturismul la casare, ci l-a păstrat.

Poliţiştii au recuperat maşina şi au găsit probe care o acuză pe româncă. 

"Persoanele în vârstă sunt moștenirea noastră şi este esențial pentru noi să le protejăm. Mulți oameni în vârstă au nevoie de sprijin, ajutor, îngrijitori. Transmit membrilor familiei să ne contacteze atunci când au dubii, pentru a nu permite persoanelor care i-ar putea ucide să intre în casele lor", a mai spus colonelul Stingo, în cadrul conferinţei de presă.

Românca a fost arestată şi se află la închisoarea din Agrigento.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O româncă a ucis fără milă un bătrân italian care o angajase ca îngrijitoare. Tânăra a plănuit crima în mai puţin de 24 de ore