Antena Meniu Search
x

Român arestat pentru uciderea unei foste campioane la atletism, în Italia. A aruncat-o în gol de pe podul Sisto, în plin centrul Romei

Cazul morţii unei foste campioane la atletism, găsită fără suflare sub podul Sisto de deasupra Tibrului, la Roma, cutremură Italia. Un român de 26 de ani a fost arestat fiind acuzat de uciderea tinerei.

de Redactia Observator

la 12.05.2019, 16:12

Românul s-a apropiat de fată pe la spate, a apucat-o de glezne şi a aruncat-o în gol de pe pod
Român acuzat de uciderea unei foste campioane la atletism, în Italia. Ar fi aruncat-o în gol de pe podul Sisto, în plin centrul Romei - imolaoggi.it

Cazul morţii unei foste campioane la atletism, găsită fără suflare sub podul Sisto de deasupra Tibrului, la Roma, cutremură Italia. Un român de 26 de ani a fost arestat fiind acuzat de uciderea tinerei.

Tânărul român în vârstă de 26 de ani este acuzat că a aruncat-o în gol pe Imen Chatbouri, de pe podul Sisto, aflat în plin centrul Romei. 

Trupul neînsufleţit al tinerei de origine tunisiană a fost găsit în 2 mai.

Dacă, iniţial, poliţiştii luaseră în calcul ipoteza unei sinucideri, după ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, au renunţat la această variantă.

Pistă pe care au luat-o anchetatorii a fost crima, ieri, poliţiştii arestându-l pe principalul suspect. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este vorba despre un român de 26 de ani, care ar fi cunoscut-o pe Imen într-un local.

Românul a aruncat-o pe Imen de pe podul Sisto

După ce a plecat din local, sportiva a fost urmărită de român. Camerele de supraveghere l-au surprins pe tânăr urmărind-o pe podul Sisto. 

La un moment dat, românul s-a apropiat de Imen pe la spate, a apucat-o de glezne, şi a aruncat-o de pe pod, în Tibru. În momentul atacului, fata era sprijinită de parapetul podului.

O ipoteză a anchetatorilor ar fi că românul s-ar fi enervat pentru că tânăra îi refuzase avensurile, scrie ilmessaggero.it.

După ce a împins-o spre moarte, românu a coborât scările, s-a apropiat de corpul fetei a face dispărute anumite lucruri ce ar fi putut duce către el, ca de exemplu celularul. Apoi, i-a aşezat geanta sub cap ca să pară că doarme. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Român arestat pentru uciderea unei foste campioane la atletism, în Italia. A aruncat-o în gol de pe podul Sisto, în plin centrul Romei