Antena Meniu Search
x

Român reţinut în Italia, după ce şi-a bătut şi abuzat soţia în repetate rânduri

Un român de 45 de ani a fost reţinut în Italia, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce şi-a bătut şi abuzat soţia în mod repetat.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 26.08.2021, 15:52

Poliţiştii italieni l-au reţinut pe românul acuzat că şi-a bătut şi şi-a abuzat soţia
Poliţiştii italieni l-au reţinut pe românul acuzat că şi-a bătut şi şi-a abuzat soţia - Live Sicilia
  • Românul reţinut în Italia, acuzat că şi-a bătut şi abuzat soţia, are 45 de ani.

Întreaga poveste s-a petrecut în oraşul Castellammare del Golfo, oraş cu circa 15.000 de locuitori şi care se află în regiunea Sicilia, provincia Trapani. Conform Live Sicilia, cei doi români sunt stabiliţi de mai mulţi ani în Italia şi au doi copii împreună.

Sursa amintită precizează că relaţia dintre cei doi români a fost întotdeauna una dură, bărbatul obişnuindu-se să-şi bată în mod constant soţia. În 2012, femeia chiar a depus o plângere penală împotriva agresorului, însă ulterior şi-a retras plângerea, la insistenţele acestuia.

Românul acuzat că şi-a bătut şi abuzat soţia, plasat în arest la domiciliu

A sperat că sosirea pe lume a celor doi copii pe care îi au împreună îi oferă şansa unei vieţi mai bune, însă nu a fost nici pe departe aşa. Românul a continuat să-şi bată soţia şi să o abuzeze sexual, astfel că femeia a depus din nou plângere pe numele soţului ei.

De această dată, victima a primit posibilitatea de a se muta de acasă cu cei doi copii ai ei şi de a lua viaţa de la capăt. În schimb, după ce a petrecut 24 de ore în închisoare, românul a primit mandat de arest la domiciliu, urmând să poarte şi o brăţară electronică prin care poliţiştii să fie averizaţi dacă bărbatul părăseşte perimetrul casei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Mapamond » Român reţinut în Italia, după ce şi-a bătut şi abuzat soţia în repetate rânduri