Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 66 de ani a murit într-un cimitir din Olt, după ce a căzut de pe o scară într-un cavou

Tragedie, marţi dimineaţa, la Slatina. Un bărbat de 66 de ani, care venise să cureţe un mormânt într-un cimitir din oraş, a murit după ce a căzut de pe o scară şi s-a lovit de un cavou.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 25.10.2022, 16:23

Un bărbat de 66 de ani a murit într-un cimitir din Olt
Un bărbat de 66 de ani a murit într-un cimitir din Olt - Gazeta de Olt

Alarma a fost dată în jurul orei 09.30, atunci când Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe o scară, în timp ce se afla în incinta unui cimitir din municipiu.

Mort în timp ce curăţa un mormânt

La fața locului, s-au deplasat polițiștii, dar și un echipaj SMURD, venit să îi acorde bărbatului primul-ajutor. Potrivit poliţiştilor, bărbatul efectua lucrări de întreţinere la una dintre cruci, moment în care ar fi căzut de pe o scară dşi s-a lovit de cavou. 

Din nefericire bărbatul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Contactați telefonic, reprezentanții Cimitirului Strehareț au confirmat incidentul pentru pentru presa locală:

”Este adevărat. În urma neexperienței din domeniul întreținerii mormintelor, acest bărbat a alunecat de pe o scară pe care o folosea pentru curățarea monumentului funerar. Bărbatul s-a lovit de cavou, lovitura fiindu-i fatală. Sfătuim cetățenii să apeleze la persoane de specialitate pentru realizarea și repararea lucrărilor funerare!”.

-Material realizat cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator, Cristina Oprea-

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Un bărbat de 66 de ani a murit într-un cimitir din Olt, după ce a căzut de pe o scară într-un cavou