Antena Meniu Search
x

Un român a fost filmat când îl arestau polițiștii, după ce jefuise înarmat o bijuterie, în Italia (video)

Un român a fost filmat când îl arestau polițștii, după ce jefuise înarmat o bijuterie, în Italia. N-a mai apucat să iasă în stradă, a fost pus la pământ direct în bijuterie.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.10.2020, 23:15

Român cu pistol în Italia
Românul a fot încătușat la 5 minute după ce intrase în bijuterie și începuse jaful - Captură video
  • Românul se pegătea să fugă cu ceasuri de 68.000 de euro.
  • Proprietarul a reușit să apese butonul de alarmă.

Un român a fost filmat când îl arestau polițștii, după ce jefuise înarmat o bijuterie, în Italia. N-a mai apucat să iasă în stradă, a fost pus la pământ direct în bijuterie.

Un român încercat să jefuiască un magazin de bijuterii și a fost aproae să fugă cu mai multe ceasuri care aveau o valoare totală de zeci de mii de euro.  A ajuns la pușcărie, după ce polițiștii l-au prins chiar în magazinul unde dădea lovitura.

Infractorul avea la el un pistol cu 7 gloanțe pe care n-ar fi ezitat să-l folosească împotriva vânzătorului, dar când s-a văzut înconjurat de polițiști, a decis să se predea.

Este vorba despre B.B., un bărbat român în vârstă de 59 de ani care, în jurul orei 15:30, vineri, 2 octombrie, a intrat într-un magazin de bijuterii de pe via Orefici din orașul italian Milano și a scos un pistol cu care l-a amenințat pe proprietar pentru a-l jefui, scrie Rotalianul.

Pe acelaşi subiect

Proprietarul a ănceput să îi dea româului ceea ce acesta cerea, dar a reușit și să apese butonul de alarmă prin care alerta forțele de ordine că magazinului să este ținta unui jaf.

Camerele video de supraveghere din magazin înregistrau totul, iar românul poate fi văzut cum scoate pistolul și-l flutură în fața proprietarului pentru a-l amenința, apoi îl pune să scoată din vitrine 11 ceasuri, care aveau o valoare totală de 68.000 de euro. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce patronul magazinului scotea ceasurile și le punea în fața românului, pe stradă, în fața magazinului, a început să fie agitație mare și să se vadă girofarul poliției, precum și mai mulți agenți care s-au apropiat de ușa magazinului și au început să-l someze pe român să se predea.

Acesta se pare că s-a speriat și a pus pistolul pe un scaun, apoi s-a întins pe podea, fiind imobilizat și încpușat, așa cum se observă în imaginile publicate pe Facebook de Poliția Statală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un român a fost filmat când îl arestau polițiștii, după ce jefuise înarmat o bijuterie, în Italia (video)