Antena Meniu Search
x

Cristina Bianca avea 13 ani și a murit lovită de tren, în Buzău, unde păzea animalele care pășteau pe calea ferată

Cristina Bianca avea 13 ani și a murit lovită de tren, în Buzău, unde păzea animalele care pășteau pe calea ferată. Copia a înghețat pe șine, veneau două trenuri spre ea.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.10.2020, 22:37

Accident mortal
Cristina Bianca a murit la 4 zile după ce împlinise 13 ani - Facebook
  • Bianca împlinise 13 ani cu 4 zile înainte să moară.
  • Mecanicul trenului care a lovit-o, șocat de accident.

Durere nefârșită sâmbătă, la Valea Râmnicului, unde tot satul a condus-o pe ultimul drum pe Cristina Bianca, o fetiță care în urmă cu o săptămână împlinise 13 ani. Copila a murit, marţi seara, lovită de un tren. Se afla cu animalele la păscut la mai puţin de 15 metri de casă. 

Întreaga comunitate din Valea Râmnicului şi toţi cunoscuţii familiei Darciuc au rămas şocaţi la aflarea veştii că Bianca şi-a pierdut viaţa într-un mod greu de imaginat, scrie Adevărul

Biancăi obișnuia să meargă cu oile şi caprele la păscut în apropierea căii ferate care se află la mică distanţă de casă. Fata a făcut la fel și marţi, iar spre seară, chiar înainte să pornească spre casă, a fost victima unui teribilaccident. 

Fata stătea pe şina de cale ferată, s-a ridicat în momentul în care a zărit un tren, s-a dat la o parte, însă ea s-a blocat atunci când, la foarte scurt timp, a observat un alt tren care se apropia cu viteză.

Pe acelaşi subiect

Mecanicul garniturii de pe ruta Mărăşeşti-Buzău ar fi declarat că, din reacţia fetei, ea părea că a încremenit de frică. A avertizat-o sonor, însă nu a mai putut frâna în timp util pentru a evita impactul fatal. 

Vestea morţii fulgerătoare a fetei s-a propagat precum o undă de şoc printre cunoscuţi. Colegii şi dascălii de la Şcoala numărul 1 din Râmnicu Sărat au amenajat a doua zi un altar cu lumânări şi flori pe banca fetei.  

"A fost o fetiţă bună, veselă, optimistă şi foarte muncitoare.", spun profesorii Biancăi, care abia intrase în clasa a şasea. Cristina Bianca era cea mai mare dintre cei doi copii ai familiei Darciuc.

Bianca a fost înmormântată, sâmbătă, într-un sicriu alb, de care permanent a stat lipit fratele ei de numai patru ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Cristina Bianca avea 13 ani și a murit lovită de tren, în Buzău, unde păzea animalele care pășteau pe calea ferată