Antena Meniu Search
x

Horoscop 1 ianuarie 2019. Moment pasional în noaptea dintre ani

Horoscop 1 ianuarie 2019. Noul an vine cu momente emoționante în dragoste și clipe de neuitat, pentru zodiile norocoase și îndrăznețe.

Horoscop, 1 ianuarie, pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de marți, 1 ianuarie 2019 - Observator

Horoscop 1 ianuarie 2019. Noul an vine cu momente emoționante în dragoste și clipe de neuitat, pentru zodiile norocoase și îndrăznețe.

Cine are curaj și profită de fiecare ocazie ar putea să-și găsească adevărata jumătate. Singura condiție este să acționeze pe loc, fără ezitări.

Horoscop 1 ianuarie 2019 Berbec

Prima zi noul an va fi una norocoasă pentru Berbeci. Vor găsi prin casă un obiect pe care îl considerau pierdut sau o sumă frumușică de bani, uitată într-o haină. E momentul perfect pentru discuții prin mesaje cu prietenii, o comandă pe internet sau un film bun. Spre seară un telefon primit de la părinți sau rude aduce o veste bună, așteptată de multă vreme.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 1 ianuarie 2019 Taur

Taurii decid să-și înfrunte problemele, în prima zi din 2019. Discuții și răspunsuri amânate, momente de confuzie în cuplu sau neînțelegeri cu familia - toate își vor găsi rezolvarea în scurt timp. E important, totuși, ca nativii din această zodie să nu se grăbească. Inițiativa e bună, dar nu trebuie făcut nimic pe repede-înainte. În plus, o persoană atrăgătoare dă "târcoale" cu mesaje subtile, puțină concentrare nu ar strica, mai ales că fierul trebuie bătut cât este cald!

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 1 ianuarie 2019 Gemeni

Gemenii au parte de momente romantice în noaptea dintre ani. O persoană pe care o credeau într-o relație se dovedește a fi singură și dornică de aventură. E momentul ideal pentru a fura un sărut sau de a stabili o întâlnire pe zilele viitoare. Cine nu are curaj să acționeze va pierde o ocazie unică!

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 1 ianuarie 2019 Rac

Ca de obicei, în momentele de după o petrecere, racii se închid în propria carapace. Iar cei care i-ar putea scoate de acolo pot fi numărați pe degete. Nu este exclus ca o persoană atrăgătoare sau o fostă iubire să-i scoată din această stare cu o invitație curajoasă, spusă fără nicio subtilitate. Prima noapte din noul an ar putea fi cu scântei!

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 1 ianuarie 2019 Leu

Sfatul zilei e să stai departe de sexul opus astăzi. E singura cale de a evita dezamăgirea de a te trezi singur. În familie, e bine să laşi deoparte gelozia. E posibil spre seară să ai parte de câteva coincidenţe plăcute. Sunt aşadar şanse ca ziua să se încheie într-o notă optimistă.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 1 ianuarie 2019 Fecioară

Majoritatea celor născuţi sub semnul Fecioarei au noroc în relaţiile personale, în prima zi a anului. E posibil fie ă se dezvolte o relaţie de dragoste frumoasă, fie o prietenie puternică. Pentru cei singuri, nu te abţine din a fi bun şi minunat, deschide-te la sentimente noi. Şi nu uita să faci o vizită celor mai în vârstă din familia ta.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 1 ianuarie 2019 Balanță

Astăzi este o zi stranie pentru Balanţe. Aşa că să nu le mire că vor avea schimbri bruşte de dispoziţie sau pofte ciudate de mâncare. Dacă laşi ciudăţenia să domine această zi, ai putea avea mici probleme. În plan personal, lasă lucrurile să meargă de la sine. Ai încredere în partenerul tău. Dacă eşti single, e timpul să începi să ieşi la diverse întâlniri, sunt șanse mari să cunoști o persoană extraordinară!

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 1 ianuarie 2019 Scorpion

O zi ca oricare alta pentru nativii acestei zodii. Poate te vei simţi puţin apatic, apatie provocată de oboseala din ajun, când ai pregătit marea petrecere. Ar fi cazul să te relaxezi. Mese uşoare, câteva plimbări scurte, te pot ajuta la asta. Poţi să mergi la patinoar, sau pe pârtie, la schiat.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 1 ianuarie 2019 Săgetător

Astăzi, chiar în prima zi din an, Săgetătorii trebuie să își controleze emoțiile. S-ar putea să aveți o stare de iritare și riscați să izbucniți la orice mic incident. Riscați să provocați astfel o dispută și să stricați atmosfera de sărbătoare a celor din anturajul vostru. Încercați să fiți calmi și să petreceți o zi liniștită în familie, spune horoscopul. Citiți o carte, uitați-vă la televizor și odihniți-vă!

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 1 ianuarie 2019 Capricorn

Astăzi, Capricornii s-ar putea lovi de o problemă personală, pe care vor încera să o rezolve. Cel mai probabil, e legată de finanțe. Totuși, ar fi bine să o amânați, cel puțin pentru mâine, spune horoscopul. 1 ianuarie e o zi de celebrare, așa că bucurați-vă de petrecere alături de cei dragi sau de o ieșire plăcută în oraș.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 1 ianuarie 2019 Vărsător

Marți, unii Vărsători se vor simți plini de energie, posibil generată chiar de atmosfera de sărbători. Faceți o vizită surpriză unei persoane apropiate sau aranjați o întâlnire cu cei dragi în oraș. Spre seară, sunt șanse pentru Vărsătorii singuri să cunoască o persoană care le va capta atenția, fie față în față, fie pe Internet.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 1 ianuarie 2019 Pești

Astăzi, Peștii au un adevărat dar în a ghici ce-și doresc cei din anturajul vostru. Le puteți da sfatul de care au nevoie sau le puteți face cadoul care le va aduce o imensă bucurie. Spre seară, s-ar putea să întâlniți o persoană care ar putea fi foarte insistentă și s-ar putea să nu vă simțiți confortabil. Puteți evita o asemenea situație dacă vă veți rezuma doar la o discuție simplă, distantă, spune horoscopul.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Horoscop » Horoscop 1 ianuarie 2019. Moment pasional în noaptea dintre ani