Antena Meniu Search
x

Horoscop 20 martie 2022. Norocoșii zodiacului vor primi o sumă de bani dintr-o sursă neașteptată

Horoscop 20 martie 2022. Se ivesc oportunități legate de primirea unei sume de bani sau de organizarea unei vacanțe, pentru reîncărcarea bateriilor. Învățați să aveți răbdare și să comunicați eficient, cu calm.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 20.03.2022, 10:03

Vezi și

Horoscop 20 martie 2022 Berbec

Nativii Berbeci au lucrat din greu în ultima săptămână. Nu e de mirare că organismul lor se revoltă . Aceasta este o zi în care nativii se vor odihni și relaxa. Munca va supraviețui și fără ei, spun astrele.

Citește și: Zodii care se vor despărți pe 21 martie 2022 de persoana iubită. Nativii care au probleme în dragoste 

Horoscop 20 martie 2022 Taur

Este posibil ca taurii să aibă dificultăți în a-și menține emoțiile sub control. Comunicarea este singura modalitate prin care pot trece prin această zi. După ce se relaxează, s-ar putea să se apropie de persoana care le-au creat aceste emoții. 

Horoscop 20 martie 2022 Gemeni

Pentru nativii Gemeni există multă nemulțumire în aer, ceea ce este o combinație nefericită în orice circumstanță. Sunt sfătuiți de către astre să analizeze situațiile înainte de a-și exprima opiniile. 

Horoscop 20 martie 2022 Rac

Racii își petrec ziua acasă, departe de lumea exterioară. Au parte de momente frumoase în familie, își încarcă bateriile pentru o nouă săptămâna si au grijă ca prezența lor să fie cât mai plăcută pentru ceilalți. 

Horoscop 20 martie 2022 Leu

Leii își petrec ziua alături de prieteni. Au multă energie și voie bună. Astrele îi sfătuiesc să aibă grijă la comunicare. Se pot ivi discuții aprinse. În a doua parte zilei, e posibil să își petreacă timpul acasă, împreună cu familia.

Horoscop 20 martie 2022 Fecioară

Nativii Fecioare ar putea avea parte de momente delicate, însă nu neapărat din cauza propriilor acțiuni. Dacă se confruntă cu probleme cauzate de alții, ar face bine să semnalizeze din timp, chiar dacă unii s-ar putea simți lezați pe moment. Astrele îi sfătuiesc să rămână diplomați, sinceri și fermi, pentru că nu au nimic de pierdut.

Horoscop 20 martie 2022 Balanță

Cei din jurul Balanțelor ar fi bine să fie atenți la propriul comportament, în special în chestiuni serioase, ce pot avea consecințe. Cheia către rezolvarea tensiunilor, este comunicarea. Sunt sfătuiți să rămână calmi și să privească problemele și din alte perspective. 

Horoscop 20 martie 2022 Scorpion

Scorpionii nu au răbdare, iar asta le-ar putea aduce probleme în familie. Riscul de a lua o decizie rea, într-o situație complet avantajoasă, este mare, așa că nu merită să se grăbească, în special pe plan familial. 

Horoscop 20 martie 2022 Săgetător

Săgetătorii care aleargă după câștiguri materiale ar putea avea parte de o mică revelație. Micile plăceri ale vieții chiar contează și, la un moment dat, vor realiza că cea mai mare bogăție este să aibă timp pentru familie dar și pentru ceea ce îi pasionează. 

Horoscop 20 martie 2022 Capricorn

E posibil ca nativii sa facă un efort și să muncească astăzi, pentru a progresa la locul de muncă. Este recomandat să lase productivitatea pentru altă zi și să nu-și neglijeze sănătatea.

Horoscop 20 martie 2022 Vărsător

O zi benefică pentru călătorii, pentru nativii Vărsători. O persoana apropiată va veni cu o idee care le va surâde. Perioada petrecută de cei dragi îi poate încărca cu energie pozitivă, pentru o nouă săptămână de muncă şi, în plus, există posibilitatea de a afla detalii noi despre o persoană anume. 

Horoscop 20 martie 2022 Pești

Nativii Pești așteaptă o sumă de bani și este posibil să vină de unde se așteaptă cel mai puțin. Se pregătesc pentru o vacanță mult așteptată alături de familie, iar pentru asta este necesară o sumă mai mare de bani. 

Dacă vă interesează să aflați mai multe informații, puteți accesa pagina de Instagram a astrologului Nicoleta Ghiriș.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 20 martie 2022. Norocoșii zodiacului vor primi o sumă de bani dintr-o sursă neașteptată