Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2022 Peşti. Echinocțiul aduce noroc de bani şi succes în afaceri

Horoscop martie 2022 Peşti. Este sezonul Peștilor, și zodia ta are multă activitate planetară și, de obicei, te simți calm și liniștit în această perioadă a anului. Acest lucru este valabil mai ales în timpul Lunii Noi, care se petrece în zodia ta, pe 2 martie, care este aspectată de Jupiter, care dezvoltă sentimentele pe care le ai în momentul respectiv, indiferent că natura lor este pozitivă sau negativă.

de Redactia Observator

la 28.02.2022, 16:53

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2022 Peşti - Shutterstock

Atât Venus, cât și Marte își vor schimba zodia pe 6 martie și se vor muta în casa psihicului. Prin urmare, s-ar putea să simți că trebuie să pui pauză agitației exterioare și să te retragi către sinele interior, petrecând mai mult timp cu tine și emoțiile tale.

Horoscop bani martie 2022 Peşti

Ca întotdeauna, echinocțiul are loc în casa banilor și valorii, încurajându-te să gândești cu atenție la ce cheltuiești, ce câștigi și cum câștigi. Profitând de influența lui Mercur, care ajunge și el în casa banilor, pe 27 martie, vei lua decizii conștiente și raționale, mai degrabă decât decizii confuze și excesiv de emoționale.

Horoscop dragoste martie 2022 Peşti

Pe acelaşi subiect

Mercur se va muta în Pești pe 9 martie. Aceasta este o veste bună dacă ești student sau dacă ai dificultăți în conversații. Întâlnirea dintre Soare și Neptun, va avea loc în Pești pe 13 martie și este un moment magic pentru tine, plin de inspirație, imaginație și cusens mai profund.

Pe 18 martie, accentul se mută către viața ta amoroasă și Luna Plină se va petrece pe semnul opus Peștilor, și anume Fecioara. Inspirată de transformarea lui Pluto, această Lună Plină sugerează că prietenia poate deveni ceva mai mult dacă ambele persoane permit acest lucru.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2022 Peşti. Echinocțiul aduce noroc de bani şi succes în afaceri