Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2022 Gemeni. Un nou început în viaţa ta socială

Horoscop martie 2022 Gemeni. Luna nouă din 2 martie va impacta casa care guvernează cariera și aspectele profesionale și va genera idei care vor fi importante pentru tine mai târziu.

de Redactia Observator

la 28.02.2022, 15:56

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2022 Gemeni - Shutterstock

Această Lună Nouă are legătură cu prinderea oportunităților pe care Jupiter le scoate în cale, așa că nu renunța la idei. Există un potențial mare, în special pentru muncă și afaceri.

Horoscop bani martie 2022 Gemeni

Dacă ai nevoie să studiezi sau să faci o specializare care să te ajute la muncă, acum este foarte recomandat. Pe 6 martie, atât Venus, cât și Marte își vor schimba zodia și se vor muta în casa intelectului și a învățării, va crește dorința de noi cunoștințe. Când planeta ta guvernatoare, Mercur, se mută în casa profesiei, pe 9 martie, aduce noroc și abilități interpersonale puternice oricărui interviu sau prezentare pe care trebuie să-l faci. Există, de asemenea, oportunități creative care așteaptă doar puțină atenție. Aspectul interesant dintre Soare și Neptun, din 13 martie, îți va aprinde imaginația și va aduce potențiale profituri.

Horoscop dragoste martie 2022 Gemeni

Pe acelaşi subiect

În afară de muncă, există o schimbare de ritm în timpul Lunii Pline din 18 martie. Aceasta este o oportunitate de a educa familia și de a organiza treburile casnice, iar lumina Lunii Pline aduce la suprafață probleme ascunse, secrete sau aspecte ce au fost neglijate. Cu ajutorul transformării lui Pluto, aceste energii ale Lunii Pline pot fi folosite pentru a depăși complet problemele și traumele de familie.

După câteva zile, devine clar cât de importantă este prietenia. Echinocțiul anunță un nou început în viața ta socială și, pe măsură ce martie se apropie de sfârșit, Mercur te încurajează să cauți oameni care sunt cu adevărat pe lungimea ta de undă.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2022 Gemeni. Un nou început în viaţa ta socială