Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2022 Berbec. Te aşteaptă câteva evenimente care te vor trezi la realitate

Horoscop martie 2022 Berbec. Foloseşte-te de energia din jur pentru a construi noi conexiuni. Finalul de lună este foarte productiv pentru tine și ar trebui să te concentrezi exclusiv pe proiectele importante.

de Redactia Observator

la 28.02.2022, 16:14

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2022 Berbec - Shutterstock

Pe 2 martie, când are loc Luna Nouă, aspectele ce țin de spiritualitatea vor avea o importanță mai mare decât de obicei. Această lunație are oportunități mai ales că este implicat și Jupiter, planeta expansiunii și a norocului.

Horoscop bani martie 2022 Berbec

6 martie, Marte planeta care te guvernează, trece împreună cu Venus în casa prietenilor și a activităților sociale. Folosește această energie pentru a construi noi conexiuni, nu numai în relații de prietenie, ci și în relații de afaceri. Oamenii sunt atrași de tine, așa că profită la maximum de influența pe care o ai. Mercur va adăuga greutate întrebărilor existențiale, mai ales pe 9 martie, când căutarea de sens va fi mai profundă. Când Soarele se alătură lui Neptun pe 13 martie, poți experimenta ceva inexplicabil și vei avea impresia că imaginația îți joacă feste.

Trecând de această atmosferă volatilă, în timpul Lunii Pline din 18 martie, te așteaptă te așteaptă câteva evenimente care te trezesc la realitate, posibil într-un mod destul de brutal. Prin prezența lui Pluto, această Lună Plină acordă atenție detaliilor și te provoacă să realizezi proiecte excelente, mai ales la locul de munca. Este o atmosferă ambițioasă, dar ilustrează și că sunt multe chestiuni începute dar fără un final concret.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste martie 2022 Berbec

Echinocțiul din 20 martie celebrează intrarea Soarelui în zodia ta, astrologic, acum se petrece Anul Nou. Bucură-te de energia și creșterea acerbă a motivației în ultimele zece zile ale lunii martie, mai ales când Mercur se mută și el în Berbec pe 27 martie. Finalul de lună este foarte productiv pentru tine și ar trebui să te concentrezi exclusiv pe proiectele importante pentru rezultate maxime.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2022 Berbec. Te aşteaptă câteva evenimente care te vor trezi la realitate