Meniu
Search
x

Horoscop martie 2022 Capricorn. Probleme de familie, neînţelegeri în viaţa personală

Horoscop martie 2022 Capricorn. Luna Nouă din 2 martie te va sprijini în gestionarea timpului, puterii organizaționale și comunicării.

De Redactia Observator la 28.02.2022, 16:57

Probabil vei fi atât de ocupat în acest moment încât este dificil să-ți gestionezi eficient volumul de muncă. În mod normal tu ești obișnuit cu un volum mare de muncă, dar acum lucrurile sunt organizate altfel.

Horoscop bani martie 2022 Capricorn

Dar ești foarte motivat, mai ales când Marte va schimba semnul zodiacal pe 6 martie și te va îndemna să faci bani. Acest lucru are un impact uriaș asupra afacerilor sau parteneriatelor profesionale. Când Mercur va ajunge în casa comunicării pe 9 martie, vei avea ceea ce este necesar pentru a vinde ideile și abilitățile personale.

Horoscop dragoste martie 2022 Capricorn

Pe acelaşi subiect

Atenție la apelurile de la mijlocul lunii, în special în timpul Lunii Pline pe 18 martie. Este posibil să fii atras într-o direcție sau să experimentezi ceva profund etic, moral sau religios. O astfel de experiență poate fi plină de satisfacții la momentul respectiv, dar este un motor important pentru creșterea ta spirituală

Pe măsură ce se apropie echinocțiul, gândurile tale sunt îndreptate către problemele de familie. Acest lucru te va ajuta când Mercur se va muta și el în casa familiei și a căminului pe 27 martie. O mai bună comunicare în familie face ca toată lumea să coexiste împreună.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2022 Capricorn. Probleme de familie, neînţelegeri în viaţa personală

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman