Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop martie 2022 Leu. Echinocţiul aduce schimbări în viaţa ta

Horoscop martie 2022 Leu. Luna Nouă accentuează importanța relațiilor și a legăturilor afective, la începutul lunii martie.. Vei avea ocazia se iei o gură de aer, bine meritată.

de Redactia Observator

la 28.02.2022 , 16:33

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2022 Leu - Shutterstock

Cel mai probabil cineva nou își va face apariția și te va ajuta să elimini influențele toxice care sunt prezente în relațiile tale.

Luna Plină din 18 martie conferă energie și ajută la ameliorarea problemelor financiare pentru o perioadă. Pentru că Pluto este implicat aduce ideea de transformare și de renunțare, mai ales în aspectele ce țin de muncă și rutină. Echinocțiul din 20 martie, aduce nevoia de a explora, astfel gândul își va fugi mereu către locuri unde ai vrea să mergi. Când Mercur se mută în casa călătoriilor, pe 27 martie, e momentul să îți iei câteva zile libere și să pleci într-o scurtă sau lungă vacanță.

Horoscop bani martie 2022 Leu

Articolul continuă după reclamă

Jumătatea lunii aduce momentul pentru a te ajuta să îți organizezi finanțele pe termen lung. Mercur migrează către această casă financiară pe 9 martie. Nu semna ceva care este important pe 13 martie, pentru că aspectul dintre Soare și Neptun, deși creează entuziasm, cel mai adesea apar confuzii și iluzii.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste martie 2022 Leu

Venus și Marte, planetele feminității, respectiv masculinității se mută într-un alt semn zodiacal și astfel, începutul lunii martie are toate ingredientele necesare pentru a dinamiza relația în care te afli sau pentru a favoriza o nouă relație. Reține că gelozia și furia pot fi foarte similare cu ideea de pasiune.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Horoscop » Horoscop martie 2022 Leu. Echinocţiul aduce schimbări în viaţa ta