Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2022 Fecioară. Evită ziua de 13 marie; În ce condiţii poţi experimenta în relaţii

Horoscop martie 2022 Fecioară. Pentru tine luna martie începe cu accent pe relații. Luna Nouă te va ajuta să redresezi o relație care nu merge așa cum îți dorești și astfel poți repara anumite situații.

de Redactia Observator

la 28.02.2022, 16:51

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2022 Fecioară - Shutterstock

Cei mai norocoși sunt nativi singuri, pentru că Jupiter intervine în acest aspect astral și favorizează întâlnirile amoroase, escaladează foarte repede etapele de început ale unei potențiale relații.

Horoscop bani martie 2022 Fecioară

Marte și Venus merg în tandem, iar pe 6 martie schimbă semnul ajungând în casa muncii. Aici Marte oferă energia necesară pentru a termina sarcinile restante. Venus are totuși tendința de a te face să procrastinezi, dar Marte știe să lucreze sunt presiune și cu siguranță vei termina de rezolvat totul la timp, dar cu un cost, și anume energia și sănătatea ta. 

Echinocțiul de primăvară atinge casa care ilustrează resursele celorlalți. Dacă ai de plătit taxe, impozite ar fi bine să te grăbești.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste martie 2022 Fecioară

Pe 9 martie, Mercur ajunge în casa parteneriatelor și a relației. Dacă ai de semnat un contract poți face acest lucru. Este de evitat în mod obligatoriu ziua de 13 martie, pentru că Soarele și Neptun creează un context plin de visare care predispune la înșelăciuni. Deși în mod normal ești atent la detalii, această zi ar putea fi foarte nefastă dacă omiți ceva.

În 18 martie, Luna Plină are loc în propria casă. Este posibil să simți nevoia de o schimbare majoră, mai ales din punct de vedere fizic. Dacă așteptai un moment în care să renunți la ceea ce nun îți priește, acum este momentul. Mai ales că acest aspect astral este susținut de Pluto. Care cere o formă de reinventare profundă, care uneori poate fi dureroasă.

Totuși energia sexuală crește destul de mult la final de lună. Poți simți nevoia de a experimenta, ceea ce este în regulă dacă nu te afli într-o relație. Mercur va ajunge și el aici pe 27 martie, ceea ce te va ajuta din punct de vedere birocratic să rezolvi multe probeleme.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2022 Fecioară. Evită ziua de 13 marie; În ce condiţii poţi experimenta în relaţii