Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2022 Taur. Semne bune din punct de vedere profesional, dar ai grijă ce cale alegi

Horoscop martie 2022 Taur. Începutul lunii martie reprezintă un moment rațional și obiectiv pentru a lăsa emoțiile deoparte și a lua decizii înțelepte și conștiente.

de Redactia Observator

la 28.02.2022, 15:40

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2022 Taur - Shutterstock

Luna nouă de pe 2 martie va începe acest proces, aducând noi perspective asupra opțiunilor pe termen lung. Nu te lăsa afectat de lipsa de încredere în sine pentru că această Lună Nouă este susținută de optimistul Jupiter.

Horoscop bani martie 2022 Taur

Noile ambiții vor fi susținute de sosirea lui Marte și Venus în casa carierei pe 10 martie. Acesta este un moment bun pentru a începe să te gândești la drumul tău profesional. Nu trebuie să urmezi calea tradițională, ci să găsești o nouă cale de a merge pe propriul drum și de a reuși.

Horoscop dragoste martie 2022 Taur

Pe acelaşi subiect

Din punct de vedere astrologic, mijlocul lunii martie pare o perioadă foarte sociabilă. Mercur se va muta în casa prietenilor și a apropiaților, pe 9 martie și va încuraja o mulțime de discuții și întâlniri sociale. Când Soarele se alătură visătorului Neptun, pe 13 martie, s-ar putea chiar să experimentezi o întâlnire neobișnuită sau memorabilă cu cineva.

Încrederea ta va fi sporită de la Luna Plină din 18 martie. Această energie luminează casa fericirii, a hobby-urilor, copiilor și timpului liber. Trăiește-ți viața la maxim și nu amâna nimic. Ca întotdeauna, echinocțiul din 20 martie are loc în partea cea mai spirituală a astrogramei tale, așa că fă-ți timp să te uiți înapoi la ceea ce ai realizat. Pe măsură ce Mercur se mută în această zonă, pe 27 martie, vei simți că ai nevoie de mai multă libertate și vei avea o mulțime de întrebări.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2022 Taur. Semne bune din punct de vedere profesional, dar ai grijă ce cale alegi