Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2022 Vărsător. Martie este luna veștilor bune despre bani

Horoscop martie 2022 Vărsător. Martie este luna veștilor bune despre bani, iar Luna Nouă se petrece în casa banilor și a bunurilor personale, în 2 martie. Acesta este un semn foarte bun pentru soldul tău bancar, deoarece evenimentul este conectat cu planeta Jupiter, denumită și marele benefic pentru că are tendința de a expanda resursele.

de Redactia Observator

la 28.02.2022, 16:54

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2022 Vărsător - Shutterstock

La scurt timp după aceea, Marte se va muta în Vărsător pe 6 martie, sporind foarte mult încrederea în sine, adevărata motivație și simțul scopului trăit autentic. 

Horoscop bani martie 2022 Vărsător

Indiferent de ceea ce faci pentru viața ta sau orice plan personal urmărești, te poți aștepta la progrese mari în săptămânile următoare. Pe 9 martie, Mercur își schimbă semnul zodiacal și atinge casa banilor pentru a te ajuta să iei decizii inteligente, raționale și analitice despre finanțe și valoare. Cu toate acestea, fii conștient de conjuncția Soare-Neptun din 13 martie. Deși pare totul posibil, acest context este fantasmatic și iluzoriu, așa că citește și literele mici.

Horoscop dragoste martie 2022 Vărsător

Pe acelaşi subiect

Un impact emoțional mai puternic va avea loc în jurul Lunii Pline din 18 martie. Energia acestei lunații subliniază vinovăția. Mai ales despre a fost necinstit sau acaparat de gelozie. Dar această Lună Plină strălucitoare arată cum să te ierți pe tine și pe ceilalți, astfel încât să poți depăși momentul de intensitate emoțională.

Echinocțiul din 20 martie este, ca întotdeauna, plin de energie rațională și echilibrată, dar este și o energie foarte comunicativă. Încearcă să vorbești cu oameni pe care nu îi întâlnești de obicei. Mercur își va schimba din nou semnul zodiacal pe 27 martie, așa că profită de atmosfera socială dezvoltată care se petrece.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2022 Vărsător. Martie este luna veștilor bune despre bani