Meniu
Search
x

Horoscop 28 februarie 2021. Poveştile de dragoste aprind speranţele pentru o primăvară superbă

Horoscop 28 februarie 2021. Ne aşteaptă o zi care pare să fie un preambul pentru o primăvară superbă, plină de romantism şi de poveşti de dragoste de neuitat.

De Redactia Observator la 27.02.2021, 12:37
  • Nativii Taur apreciază foarte mult lucrurile simple și rafinate din viața lor.
  • Nativii zodiei Săgetător nu trebuie să își irosească energia în lucruri inutile.

Horoscop 28 februarie 2021 Berbec

Berbecii au parte de o zi productivă fie la locul de muncă, fie la treburile casnice. Te simți pregătit pentru orice sarcină ți se va da și vei face față cu bine provocărilor neașteptate care nu întârzie niciodată să apară. Spre finalul zilei primești vești legate de situația ta financiară șubredă din ultima perioadă. Asta te poate scăpa de toate neajunsurile, dar ai grijă cum gestionezi situația pentru că poți pierde totul dintr-o mică greșeală. 

Horoscop 28 februarie 2021 Taur

Nativii Taur apreciază foarte mult lucrurile simple și rafinate din viața lor. Acest instinct te poate ghida spre alegeri de care o să fii mândru pe viitor. Activitățile relaxante pe care le ai în timpul liber și povestea frumoasă de dragoste pe care o trăiești te fac cel mai fericit și te încarcă cu multă energie, iar sarcinile grele pe care le ai devin un fleac și scapi rapid de ele. Spre seară bucură-te de răsăritul lunii, nu ai mai făcut-o de ceva vreme și este momentul potrivit pentru a te bucura de clipe romantice în brațele partenerului.

Horoscop 28 februarie 2021 Gemeni

În prima parte a zilei te apasă amintiri vechi, probleme nerezolvate ale trecutului și dorul de vremurile în care erai liniștit și împăcat cu sine. Ar trebui să ai mai mult timp pentru tine ca să-ți poți face ordine în gânduri și-n amintiri. În cea de-a doua parte a zilei, apele se mai liniștesc și întâlniți o persoană care v-ar putea schimba radical viața. Este timpul să alungați singurătatea și să vă îndreptați atenția spre o nouă poveste de dragoste care deja vă bate la ușă. 

Horoscop 28 februarie 2021 Rac

Nativii Rac vor ca ziua de azi să fie transformată în „Ziua Adevărului”. Îți dai seama că faci mai mult rău decât bine dacă alegi în continuare să ascunzi adevărul, așa că te hotărăști să dai cărțile pe față. Încearcă să nu fi dur în exprimări și să nu rănești prin afirmații pe care o să le regreți mai târziu. Sinceritatea ți-a fost mereu apreciată și poți fi iertat mai ușor dacă știi cum să gestionezi situația. Astrele vă recomandă ca, indiferent de ce se întâmplă, să vă păstrați calmul și să nu dezamăgiți.

Horoscop 28 februarie 2021 Leu

A fost o săptămână grea pentru nativii Leu. Au fost schimbări semnificative în mai multe domenii, astfel că astrele vă spun, astăzi, să luaţi o pauză şi să vă bucuraţi de momente de linişte petrecute în familie. Sunt momente în care căutaţi să vă asiguraţi liniştea interioară şi să vă menţineţi buna dispoziţie, chiar dacă nu toate lucrurile merg aşa cum v-aţi fi dorit.

Horoscop 28 februarie 2021 Fecioară

Nativii Fecioară ar trebui să mai spună şi ei "stop" din când în când, dar plusul de energie pe care îl aveţi vă împiedică să vă opriţi din tot ceea ce faceţi pentru a îndeplini un obiectiv deosebit de important. Cu atitudinea potrivită reuşiţi să treceţi peste cele mai dificile obstacole şi să arătaţi tuturor că sunteţi pregătiţi să faceţi orice pentru ca, la finalul zilei, să vă bucuraţi de un succes răsunător.

Horoscop 28 februarie 2021 Balanță

Balanţele trebuie să se poarte, astăzi, cât mai natural. Sunteţi implicaţi în discuţii care trebuie să scoată la iveală modul vostru de a gândi şi de a pune anumite probleme. Partenerii de discuţii preferă să daţi dovadă de sinceritate şi să puneţi punctul pe "i" atunci când este cazul. Totul se desfăşoară într-un cadru calm şi care vă oferă posibilitatea să realizaţi că discuţiile au loc fără resentimente.

Horoscop 28 februarie 2021 Scorpion

Nativii Scorpion au, astăzi, o misiune foarte grea. Au de muncit foarte mult pentru a obţine ceea ce îşi doresc însă, în cele din urmă, eforturile voastre dau roade. Veţi avea parte de o schimbare a stării de spirit în a doua parte zilei, în urma primirii unui mesaj de la o persoană cu care nu aţi mai vorbit de mult şi care vă oferă informaţii care vă pot da viaţa peste cap.

Horoscop 28 februarie 2021 Săgetător

Nativii zodiei Săgetător nu trebuie să își irosească energia în lucruri inutile, mai ales că astăzi nu ai prea multă. Ai avut o săptămână grea și obositoare la serviciu, așa că cel mai bine ar să te relaxezi și să îți reîncarci bateriile. Este esenţial să încerci și să și reușești să găseşti echilibrul între muncă şi odihnă. În plan personal, sfatul astrelor pentru tine este să fii mai atent cu partenerul de viață. Dacă nu ești implicat într-o relație, astăzi este foarte posibil să începi o poveste de iubire incredibilă.

Horoscop 28 februarie 2021 Capricorn

În 28 februarie, Capricornii tind să fie foarte impulsivi, să se arunce cu capul înainte în tot felul de situaţii pe care, în mod normal, le-ar evita. În loc să te consumi în conflicte mărunte, mai bine te-ai gândi la viitor, la cum să îți faci viața mai frumoasă. Fă-ți planuri împreună cu familia sau persoana iubită. O minivacanţă la început de primăvară îți va oferi o stare de fericire pe care o aştepţi de mult timp și de care ai nevoie. Mare atenție la sănătate, evită excesele de orice fel.

Horoscop 28 februarie 2021 Vărsător

Astăzi, nativii zodiei Vărsător obțin o mare victorie în fața unor persoane care nu au avut încredere în ei și s-au îndoit de calitățile lor. Bucură-te de acest succes alături de familie și de prietenii care ți-au fost alături. Fii pozitiv, este important să ai mereu zâmbetul pe buze. La sfârșitul zilei, vei primi o veste senzațională, care s-ar putea să îți schimbe decisiv viitorul din punct de vedere profesional. În plan personal, nu este exclus să apară în discuţie subiectul căsătoriei. Ascultaţi, analizaţi şi luaţi cea mai bună decizie!

Horoscop 28 februarie 2021 Pești

Unii nativi ai zodiei Peşti vor trece foarte greu peste această zi, pentru că sunt puşi la tot felul de încercări. În familie pot să apară tensiuni, care vor fi depășite doar cu tact şi inteligenţă. Foarte probabil, persoanele dragi îţi vor lăsa un gust amar, mai ales prin indiferența sau prin lipsa lor de înțelegere. Persoana iubită nu îţi acordă atenţia pe care o aştepţi şi vei fi copleşit de dezamăgire. Seara, însă, o surpriză extrem de plăcută îţi readuce zâmbetul pe buze şi îţi reaminteşte că viaţa este frumoasă şi că meriţi să fii fericit.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop 28 februarie 2021. Poveştile de dragoste aprind speranţele pentru o primăvară superbă