Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 6 mai 2019. Flirt cu persoana nepotrivită

Horoscop dragoste 6 mai 2019. Decât să flirtezi cu persoana nepotrivită, mai bine taci, după cum vor descoperi pe propria piele unele zodii. Nici vorbă de o nouă poveste de dragoste, ci de o încurcături din care cu greu se mai poate ieși.

de Redactia Observator

la 06.05.2019, 08:24

Horoscopul dragostei, luni, 6 mai 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 6 mai 2019. Decât să flirtezi cu persoana nepotrivită, mai bine taci, după cum vor descoperi pe propria piele unele zodii.

Nici vorbă de o nouă poveste de dragoste, ci de o încurcături din care cu greu se mai poate ieși.

Horoscop dragoste 6 mai 2019 Taur

Pe Tauri îi poate aștepta o zi plină de alergătură după ceva documente. Dar, chiar dacă sunt ocupați, tot au timp și de o escapadă romantică.

Horoscop dragoste 6 mai 2019 Gemeni

Pe Gemeni îi cuprinde o lene de proporții cosmice, am spune, nu vor să miște un deget astăzi și ar putea avea de pierdut.

Horoscop dragoste 6 mai 2019 Rac

Racii ar face bine să vorbească mai puțin și să asculte mai mult astăzi, pentru că nu întotdeauna părerea lor este și cea mai bună.

Horoscop dragoste 6 mai 2019 Leu

Leii stau excelent la capitolul afaceri. Un contract pentru care s-au luptat mult le poate aduce niște bani frumoși în conturi.

Horoscop dragoste 6 mai 2019 Fecioară

Fecioarele sunt puse pe jocuri și pe aventură. Tânjesc după ceva adrenalină în viață sentimentală, așa că nu se vor da în lături de la flirturi cu cine nu trebuie.

Horoscop dragoste 6 mai 2019 Balanță

Balanțele caută să placă tuturor și ar putea avea o dezamăgire dacă nu reușesc. Dragi nativi, oricât bine ați face, cineva tot va fi cârcotaș.

Horoscop dragoste 6 mai 2019 Scorpion

Fie un străin, fie o persoană cunoscută acum foarte mult timp apare în viață Scorpionilor și le poate da lumea peste cap. Și în plan profesional stau foarte bine, acolo se prevede o reușită la serviciu.

Horoscop dragoste 6 mai 2019 Săgetător

Sinceritatea Săgetătorilor le poate atrage ceva priviri reci și dorințe de răzbunare din partea celor cărora le spun verde în față ce cred.

Horoscop dragoste 6 mai 2019 Capricorn

Capricornii se pot apropia de o persoană cu care au petrecut mult timp în ultima perioadă și pe care o vedeau doar că pe un prieten.

Horoscop dragoste 6 mai 2019 Vărsător

Persoană iubită le-ar putea cere ceva explicații Vărsător astăzi, lucru de care acești nativi. nu prea vor să audă, dar reușesc ei să găsească o cale de scăpare.

Horoscop dragoste 6 mai 2019 Pești

O zi foarte productivă pentru nativii Pești. Un plan pe care erau gata gata să-l abandoneze se poate dovedi a fi de mare succes.

Horoscop dragoste 6 mai 2019 Berbec

Chiar dacă ei sunt cei care au dreptate, este vital pentru Berbeci să nu acționeze după ce le spune orgoliul, ci să fie puțin mai empatici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 6 mai 2019. Flirt cu persoana nepotrivită