Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021. Astrele te avantajează în a rezolva orice task atât pe plan profesional, cât și personal. Urmează o săptămână plină de încercări, la finalul căreia vei culege roadele muncii depuse.

De Redactia Observator la 03.11.2021, 11:12
Horoscop săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 pentru zodia Balanță
Horoscop săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 pentru zodia Balanță - Shutterstock

Uranus își face simțită prezența, așa că așteaptă-te la numeroase surprize în această perioadă, mai ales pe plan financiar. Nu este o perioadă ideală să faci cheltuieli mari și nici să intri în conflicte cu colegii la locul de muncă. Apelează la calm, te va ajuta să rezolvi problemele pe cale pașnică. 

Horoscop dragoste săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 Balanță

Prima săptămână din luna noiembrie va fi dominată de emoții puternice. Familia este foarte importantă pentru tine și faci totul pentru ca cei dragi să nu ducă lipsă de nimic și să simtă cât de mult îi apreciezi. Uneori, însă, mai importantă este prezența ta fizică alături de ei, mai degrabă decât orice bun material cu care vrei să îi răsfeți. Pe plan amoros, astrele te avantajează. Relația va înflori și vei trece aături de partener în următoarea etapă. Se aud clopote de nuntă pentru cei mai norocoși nativi. 

Horoscop bani săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 Balanță

Te gândești din ce în ce mai serios să-ți cauți și un al doilea loc de muncă. Ți-ar prinde bine să mai faci niște bani în plus pe care să îi pui în contul de economii. Prima săptămână din noiembrie nu este ideală pentru cheltuieli mari, legate de casă sau mașină. Mai așteaptă o perioadă până când reușești să pui ceva deoparte, să ai o plasă de siguranță. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 pentru zodia Balanță