Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 pentru zodia Leu

În săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021, astrologii îi sfătuiesc pe Lei să fie foarte atenți cum abordează lucrurile. Au tendința să fie autoritari nu doar la locul de muncă, ci și cu partenerul, iar acest lucru s-ar putea să îi coste.

de Redactia Observator

la 03.11.2021, 11:11

Horoscop săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 pentru zodia Leu - Shutterstock

Abordarea voastră vizibil curajoasă impresionează, aveți puterea de a face orice sarcină. Sunteți fără teamă că vă asumați mai multe angajamente, deși aveți deja destule de făcut. Începeți lucrurile într-un mod destul de nestructurat și încercați să faceți prea multe lucruri deodată. Asigurați-vă că nu pierdeți timpul cu detalii irelevante sau nu vă pierdeți cumpătul în acest proces. Fiți dispuși să faceți compromisuri în relația voastră; dacă nu, s-ar putea să aveți multe certuri. Fiți atenți la semnalele pe care vi le trimite corpul.

Horoscop dragoste săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 Leu

Orice resentimente nu fac bine vieții voastre amoroase. Dacă relația voastră este stresată în mod nejustificat cu lupte inutile și atitudinea voastră înstrăinează partenerul, controlați-vă puțin mai mult! Dacă sunteți singuri, este posibil ca o astfel de conduită să funcționeze destul de bine - să atrageți atenția cuiva. Dar nimeni nu va dori să stea în preajma voastră prea mult timp, dacă veți continua să vă comportați așa.

Horoscop bani săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 Leu

Sunteți cu adevărat motivat; cu atâta energie trebuie să o îndreptați către un scop pozitiv. Veți fi surprinși cât de mult veți realiza. Dar aveți grijă să nu vă implicați în probleme controversate cu colegii. Nu sunteți prea bun cu nimeni care se opune metodelor voastre. Dacă vă comportați în acest fel, trebuie să exersați autocontrolul.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 pentru zodia Leu