Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie  2021. Astrologii au numai vești bune pentru Capricorni, care se bucură de o perioadă deosebit de norocoasă. Nativii se pot aștepta la succes profesional, poate chiar la un contract ce le va majora veniturile în prag de iarnă. Și în dragoste veți avea parte de clipe prețioase, umbrite doar de gelozia unei persoane din trecut care ar putea să revină pe neașteptate în viața voastră.

de Redactia Observator

la 03.11.2021, 11:14

Horoscop săptămâna 1 - 7 noiembrie 2021 pentru zodia Capricorn
Horoscop săptămâna 1 - 7 noiembrie 2021 pentru zodia Capricorn - Profimedia

Toate aspectele vieții nativilor Capricorni sunt guvernate în armonie de astre. Vă simțiți deosebit de norocoși, iar acest lucru vă determină să întâmpinați cu încredere noile provocări. Mulțumirea de sine nu înseamnă, însă, autosuficiență, ci dimpotrivă, o dorință tot mai mare de a duce la bun sfârșit planurile ambițioase de viitor. Căutați aprobarea celor din jur, indiferent dacă e vorba despre viața de familie sau cea profesională. Iar răspunsul primit vă va ajuta să conștientizați unde mai aveți de adus îmbunătățiri.

Horoscop dragoste săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 Capricorn

Urmează o perioadă excelentă în dragoste pentru Capricorni, care se vor bucura de experiențe noi, intense, de neuitat. Parfumul romantismului învăluie fiecare moment petrecut alături de partener, iar pentru nativii care își caută jumătatea se anunță, de asemenea, lucruri bune. Aveți grijă la gelozia unei persoane din trecut, care ar putea încerca să risipească norii de iubire și să revină neinvitată în viața voastră. Astrologii recomandă să vă faceți ordine în gânduri și să investiți energie doar în relațiile care merită cu adevărat efortul.

Horoscop bani săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 Capricorn

Pe acelaşi subiect

Capricornii au o putere de convingere uimitoare, care ajunge săptămâna aceasta la cote maxime. Profitați de talentul vostru pentru a obține avantaje importante în negocieri, iar răsplata nu va întârzia să apară. Fie că e vorba despre bani sau aprecierea celor din jur, astrele indică un moment prielnic în viața profesională,care ar putea aduce cu sine și o promovare. Fiți atenți la cei care și-ar putea asuma meritele pentru munca voastră și păstrați-vă prietenii aproape, pentru mai multă susținere. Succesul bate la ușă așa că nu ezitați să-i deschideți!

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 1 noiembrie - 7 noiembrie 2021 pentru zodia Capricorn