Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2021 Fecioară. O perioadă înfloritoare pentru viaţa profesională. În dragoste, trebuie să aveţi grijă la ton

Pentru nativii din zodia Fecioară, luna octombrie se va dovedi a fi chiar favorabilă. Din punct de vedere profesional, această perioadă vă aduce succes. Nativii studenţi vor avea parte, de asemenea, de veşti bune.

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 21:53

Semn zodiacal Fecioară
Horoscop octombrie 2021 Fecioară - Shutterstock

Viaţa de familie va avea unele suişuri şi coborâşuri. Cei îndrăgostiţi vor avea o perioadă bună, însă cei căsătoriţi vor trece prin unele schimbări. Per total, octombrie va fi o lună excelentă pentru Fecioare. Ar fi bine să mergeţi înainte cu investiţiile. În ceea ce priveşte, sănătatea vor fi unele probleme.

Horoscop bani octombrie 2021 Fecioara

Profesional, această perioadă va fi una înfloritoate, aşa că şi situaţia financiară va prospera. Încă de la începutul lunii, Venus şi Mercur se vor afla în casa a doua, ceea ce vă va aduce succes, iar de bani nu veţi duce lipsă. Veţi profita la maximum de oportunitatea care vi se oferă. O extindere a ceea ce faceţi vă aduce, de asemenea, un succes destul de mare. Atât Saturn, cât și Jupiter, aflaţi în casa a cincea, tind spre casa a unsprezecea, care este casa veniturilor. În consecință, o să aveţi multe profituri economice. În a doua jumătate a lunii, Soarele va intra și în casa profiturilor. Soldul dvs. bancar va crește. Ulterior, când Marte va intra în semnul vostru, s-ar putea să vă gândiţi să investiţi într-o proprietate imobiliară. De asemenea, puteți cumpăra o maşină.

Horoscop sănătate octombrie 2021 Fecioara

Pe acelaşi subiect

În ceea ce priveşte sănătatea, luna octombrie va veni cu ceva probleme de sănătate. Începutul de lună, vă poate crea ceva disconfort. Deși nu există posibilitatea ca vreo boală majoră să se abată asupra dvs., este posibil să aveţi o anumită slăbiciune și oboseală. De asemenea, puteţi avea febră şi dureri de cap. Nu vă stresaţi inutil. Aveţi grijă de dietă. Menţineţi o rutină zilnică. Faceţi yoga şi sport cu regularitate. A doua jumătate a lunii vă va fi favorabilă din punct de vedere al sănătății.

Horoscop dragoste octombrie 2021 Fecioara

Şi viaţa amoroasă va fi foarte bine aspectată în această perioadă. Planetele vor lucra în favoarea dumneavoastră. Conjuncția dintre Saturn și Jupiter va contribui la binecuvântarea relației voastre. Legătura cu partenerul vostru va fi îmbunătățită. Veţi putea petrece mult timp împreună. Vă veţi înţelege reciproc, iar compatibilitatea va fi la cote înalte.

Pe 22 octombrie, planeta Marte își schimbă semnul zodiacal și va intra în casa a doua. Din această cauză, veţi fi mai duri în discurs, iar partenerii voştri se vor simţi inconfortabili. În consecință, vor fi unele certuri şi neînţelegeri. Încercați să vă feriți de situație și alegeți-vă cuvintele cu mare atenție.

Dacă vorbim despre nativii căsătoriți, nici pentru ei nu este o perioadă favorabilă. Duritatea din comportamentul dumneavoastră va fi deranjant pentru partener. Certurile pot izbucni din lucruri banale. Perioada nu este favorabilă pentru viaţa de cuplu, motiv pentru care ar trebui să evitaţi cât mai mult posibil dezbaterile și certurile.

Încercați să vă alegeți cuvintele cu atenție. Marte într-o mișcare retrogradă este, de asemenea, prezent în semnul vostru, din cauza căruia nu vă veţi recunoaşte greşelile. Dacă partenerul de viață vă arată greșelile și defectele, ar trebui să lucrați la ele și să nu deteriorați lucrurile în continuare luptându-vă cu jumătatea voastră.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2021 Fecioară. O perioadă înfloritoare pentru viaţa profesională. În dragoste, trebuie să aveţi grijă la ton