Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2021 Gemeni. O lună bună din punct de vedere financiar, însă mare grijă la sănătate şi la relaţiile cu socrii

Horoscop octombrie 2021 Gemeni. Astrologii atrag atenţia asupra călătoriilor, care ar trebui evitate, mai ales din motive de sănătate. Asta nu înseamnă că nu puteţi să vă faceţi planuri alături de persoana dragă, însă mai spre finalul lunii dacă se poate. Financiar însă lucrurile stau cât se poate de bine.

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 21:45

Semn zodiacal Gemeni
Horoscop octombrie 2021 Gemeni - Shutterstock

Luna aceasta ar putea fi mai bună decât media pentru Gemeni. Dacă ne uităm la viaţa profesională, vă veţi simţi în largul vostru. Problemele economice ar putea de asemenea să înceteze luna aceasta. Sănătatea ar putea să necesite o parte din resursele voastre, însă contul din bancă va rămâne stabil. 

Din punct de vedere al vieţii de familie, vor fi rezultate mixte, la fel şi în cazul relaţiilor amoroase. Va trebui să munceşti din greu să menţii echilibrul perfect în relaţia ta. Viaţa conjugală va fi totuşi fericită şi relaţiile stabile.

Dacă nu este musai, evită călătoriile în această lună. De asemenea ai grijă de dieta ta.

Horoscop bani octombrie 2021 Gemeni

Pe acelaşi subiect

Cariera în luna octombrie va avea suişuri şi coborâşuri pentru Gemeni, iar asta ar putea avea influenţă şi asupra finanţelor. Planeta Saturn se află în casa a VIII-a şi este orientată spre casa a zecea. Din acest motiv, succesul îţi va fi la îndemână, însă doar dacă munceşti din greu şi te strădui un pic. Este o perioadă bună pentru investiţii. Te poţi aştepta la beneficii pe termen lung din partea lor. 

Per ansamblu, luna octombrie va fi una fericită din punct de vedere financiar. Luna începe cu o notă pozitivă în ceea ce priveşte veniturile. Casa lor este influenţată de Marte şi Mercur. A doua casă este aspectată de asemenea şi de Saturn şi Jupiter, motiv pentru care ţi se vor ivi noi surse de a obţine bani.

Contul tău bancar va spori, la fel şi economiile. Pe 22 octombrie 2021, Marte intră în casa a V-a. Dacă ai luat un împrumut în trecut, atunci acesta este momentul ideal să îl achiţi. Graţie acestor schimbări pozitive în viaţa ta financiară, vei fi fericit şi euforic. Angajaţii se pot aştepta la bonusuri sau o atenţie.

Horoscop dragoste octombrie 2021 Gemeni

Luna octombrie vine cu emoţii dulce-amărui. Totul începe bine. Atât Mercur, cât şi Venus vor rămâne în casa a V-a, iar asta va fi propice intimităţii dintre tine şi partener. Vei avea multe oportunităţi să petreci timpul cu acesta. Totuşi, trebuie spus că în prima săptămână Venus îşi schimbă semnele iar casa a V-a va fi gradual ocupată de Soare şi Marte. Încearcă să menţii comunicarea intactă cu partenerul, iar asta va mări compatibilitatea.

Pe 17 octombrie 2021, Soarele va tranzita casa a V-a şi unele tensiuni vor ieşi la iveală. De aceea trebuie să ai grijă. Chiar la finalul lunii, Planeta Marte va fi şi ea în casa a V-a, ceea ce poate aduce neînţelegeri şi conflicte între voi doi. Dar ai fost binecuvântat cu abilităţi de comunicare, aşa că foloseşte-te de ele cât mai bine pentru a menţine relaţia intactă.

Nativii căsătoriţi trebuie să lucreze la relaţia cu socrii. Nu ţine ranchiună pe ei, pentru că asta poate dăuna relaţiei cu partenerul. Conjuncţia dintre Jupiter şi Saturn în casa a VIII-a promite sprijinul socrilor. La finalul lunii, viaţa intimă sporeşte şi poţi chiar să faci planuri pentru o călătorie împreună.

Horoscop sănătate octombrie 2021 Gemeni

Din punct de vedere al sănătăţii, trebuie să fii cumva precaut. Nu eşti într-o poziţie prea bună ca să neglijezi sănătatea. Chiar şi un pic de neatenţie din partea ta îţi va cauza probleme. 

Atât Saturn cât şi Jupiter stau în casa a VIII-a. Asta indică prevalenţa unor boli de lungă durată. Stăpânul zodiei tale, Mercur, va fi de asemenea retrograd şi v trece în casa a V-a din 2 octombrie, unde deja sea flă Marte şi Soarele. Iar cu influenţa lui Jupiter din casa a VIII-a, toate aceste condiţii indică spre o boală la plămâni sau în zona pieptului. Trebuie să ai grijă! Evită călătoriile dacă nu sunt necesare. Persoanele care suferă de boli respiratorii trebuie să fie şi mai atente.

Cu Soarele şi Marte tranzitând casa a V-a există însă şi speranţa unei îmbunătăţiri a sănătăţii. Odată cu slăbirea lui Jupiter s-ar putea să te confrunţi cu tulburări digestive. Oamenii care suferă de boli de ficat trebuie să consume suficientă apă.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2021 Gemeni. O lună bună din punct de vedere financiar, însă mare grijă la sănătate şi la relaţiile cu socrii