Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2021 Scorpion. Astrologii anticipează o lună grozavă pe plan profesional pentru aceşti nativi

Horoscop octombrie 2021 Scorpion. Luna octombrie se va dovedi a fi destul de favorabilă pentru nativii zodiei Scorpion. În afară de viața amoroasă, totul pare să se așeze pentru Scorpioni. La locul de muncă au mari șanse să obțină o promovare.

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 21:59

Semn zodiacal Scorpion
Horoscop octombrie 2021 Scorpion - Shutterstock

Luna octombrie este momentul potrivit pentru a da un examen pe care l-au amânat, poate, de mai multă vreme, ori pentru a finaliza un proiect care le-a dat mari bătăi de cap nativilor din zodia Scorpion. Primesc tot sprijinul, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Cuplurile căsătorite întâmpină probleme de comunicare, însă nimic nu rămâne nerezolvat în timp. 

Mare atenție spre sfârșitul lunii, când cheltuielile vor crește.

Horoscop bani octombrie 2021 Scorpion

Luna octombrie se va dovedi a fi grozavă din punct de vedere financiar. Vei obține sprijinul superiorilor pentru un proiect care îți va aduce și bani și renume. Dacă aveți o afacere, acum e momentul să vă extindeți și să prindeți avânt. Se vor stabili noi relații de afaceri, care se vor dovedi a fi destul de profitabile pentru viitoarele tale perspective. Nativii care desfășoară activități independente vor avea, de asemenea, doar de câștigat în luna Octombrie.

Pe acelaşi subiect

Cu toate acestea, a doua jumătate a lunii poate aduce unele provocări, dar nu trebuie să vă faceți griji, deoarece acestea se vor rezolva singure.

Este posibil să trebuiască să faceți câteva călătorii pentru a îndeplini cerințele de lucru în a doua jumătate a lunii. Această călătorie se va dovedi a fi destul de profitabilă. În ansamblu, cariera ta poate decola spre noi perspective în octombrie 2021. Este nevoie doar de un pic de răbdare, perseverență și inspirație pentru ca lucrurile să funcționeze.

Horoscop sănătate octombrie 2021 Scorpion

În ceea ce privește sănătatea nativilor în zodia Scorpion, primele zile ale lunii se vor dovedi a fi destul de favorabile. Te vei simți sănătos și înviorat în același timp. În primele zile, nu vor exista semne de vreun fel de boală. Dar va exista o schimbare a pozițiilor planetare în a doua jumătate a lunii. Soare și Marte, aceste două planete vor locui în casa a 12-a din Kundli. Această poziție a ambelor planete va da naștere unor probleme de sănătate.

Este posibil să suferi de dureri oculare. Problemele cu somnul îți pot da o stare de disconfort. Vei deveni lent și nu vei putea lucra la capacitate maximă așa cum o faci de obicei. E în regulă, toate aceste stări vor trece așa cum au venit.

În special în a doua jumătate a lunii să acorzi o atenție deosebită sănătății și a familiei. Menține o rutină strictă. Adaugă în dietă alimente nutritive.

Horoscop dragoste octombrie 2021 Scorpion

Viața amoroasă a Scorpionilor este destul de încercată în luna octombrie. Multe urcușuri și coborâșuri vă vor ameți în prima jumătate a lunii. A cincea ta casă se află sub influența lui Marte și Soare. Ambele planete sunt dominate de foc, din cauza cărora vor avea loc ciocniri între tine și partenerul de viață.

Odată cu aceasta, Mercur în mișcare retrogradă va intra în casa a unsprezecea în data de 2 octombrie. Acest lucru va deteriora și mai tare lucrurile. Chiar dacă simți că ai nevoie de o pauză în relație, păstrează-ți răbdarea și ia decizii în consecință. Starea de echilibru va reveni în a doua jumătate a lunii. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2021 Scorpion. Astrologii anticipează o lună grozavă pe plan profesional pentru aceşti nativi