Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Berbec 16-22 septembrie 2024

Horoscop săptămânal Berbec 16-22 septembrie 2024. Săptămâna aceasta, tensiunile dintre Mercur și Saturn îți pot aduce presiuni în viața de zi cu zi, în special la locul de muncă. Ai putea simți o frustrare legată de sarcini sau de gestionarea timpului, dar acest aspect te îndeamnă să fii disciplinat și organizat.

de Redactia Observator

la 13.09.2024 , 21:56

- Shutterstock

Eclipsa de Lună de miercuri scoate la suprafață chestiuni subconștiente sau emoții nerezolvate. Este un moment bun pentru introspecție și eliberarea de ceea ce nu îți mai folosește. Vineri, Soarele în opoziție cu Neptun te poate face mai visător sau confuz în legătură cu anumite obiective, așa că fii atent la deciziile importante.

BANI: Financiar, lucrurile pot părea instabile, în special din cauza confuziei create de opoziția Soarelui cu Neptun. S-ar putea să ai impresia că planurile tale nu se concretizează așa cum ai sperat, dar aceasta este doar o etapă temporară. Încearcă să fii realist și să eviți investițiile riscante sau promisiunile financiare care par prea bune pentru a fi adevărate. Totuși, organizarea și analiza atentă te vor ajuta să îți menții echilibrul.

DRAGOSTE: Din punct de vedere sentimental, finalul de săptămână îți aduce noi perspective, mai ales odată cu intrarea Soarelui în Balanță, activând relațiile tale. Este un moment bun pentru a echilibra lucrurile în cuplu și a discuta sincer despre nevoile și așteptările fiecăruia. Dacă ești singur, energia acestei perioade te poate face să îți reevaluezi dorințele în dragoste și să cauți mai multă stabilitate. Fii deschis la oportunități, dar ai grijă să nu te lași purtat de idealuri prea îndepărtate.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Berbec 16-22 septembrie 2024