Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Rac 30 septembrie - 06 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Rac 30 septembrie - 06 octombrie 2024. Săptămâna aceasta este marcată de o energie intensă pe plan familial și emoțional. Luni și marți, Soarele în conjuncție cu Mercur și eclipsa de Lună îți pun în prim-plan familia, casa și legăturile de suflet.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 10:35

Horoscop săptămânal Rac 30 septembrie - 06 octombrie 2024 Horoscop săptămânal Rac 30 septembrie - 06 octombrie 2024 - Profimedia

Poate apărea o oportunitate de a rezolva o situație tensionată sau de a face schimbări importante acasă. Joi, Soarele în conjuncție cu Lilith scoate la suprafață emoții ascunse, posibil legate de trecut sau de dinamici familiale complexe. Pe plan personal, Marte în careu cu Neptun îți poate provoca stări de confuzie și îndoială, mai ales în ceea ce privește unele probleme nesoluționate din trecut.

BANI: Pe plan financiar, săptămâna aceasta nu aduce schimbări majore, dar ar fi bine să eviți deciziile impulsive sau cheltuielile neplanificate, mai ales marți, când Marte și Neptun formează un aspect tensionat. E posibil să simți confuzie legată de anumite investiții sau planuri pe termen lung. Nu lua decizii grăbite și consultă-te cu cineva de încredere înainte de a face mișcări majore.

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, este o săptămână în care comunicarea joacă un rol esențial. Eclipsa de marți poate aduce la suprafață emoții puternice, mai ales legate de relațiile de familie sau de relațiile romantice care implică angajamente serioase. Este important să îți exprimi sentimentele clar și sincer. Conjuncția Soare-Lilith de joi te poate face să te simți vulnerabil, dar aceasta poate fi și o ocazie bună pentru a te apropia de partener, împărtășind gânduri mai intime.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Rac 30 septembrie - 06 octombrie 2024