Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Taur 16-22 septembrie 2024

Horoscop săptămânal Taur 16-22 septembrie 2024. Miercuri, opoziția Mercur-Saturn te poate face să te confrunți cu responsabilități în ceea ce privește creativitatea, hobby-urile sau relațiile cu copiii. E posibil să simți o greutate în exprimarea bucuriei de a trăi.

de Redactia Observator

la 13.09.2024 , 21:56

- Shutterstock

Eclipsa de Lună în Pești de miercuri poate declanșa schimbări majore în cercul tău de prieteni sau în proiectele de grup, dezvăluind cine îți este cu adevărat alături. Vineri, opoziția Soare-Neptun poate aduce confuzie sau iluzii legate de relațiile sentimentale sau de proiectele creative. Duminică, Soarele trece în Balanță, oferindu-ți o șansă să îți îmbunătățești rutina zilnică și să te concentrezi pe sănătate.

BANI: Din punct de vedere financiar, săptămâna nu aduce schimbări majore, însă aspectele astrologice îți sugerează să fii atent la cheltuielile impulsive, în special pe activități legate de relaxare sau distracție. Energia saturniană te îndeamnă să fii mai responsabil cu resursele, în special în relație cu cei apropiați.

DRAGOSTE: În dragoste, opoziția dintre Soare și Neptun poate crea confuzii sau neînțelegeri în relațiile romantice. Este important să fii clar în comunicare și să eviți idealizarea partenerului. Eclipsa de Lună te poate ajuta să înțelegi mai bine dinamica relațiilor de prietenie, dezvăluind adevăratele intenții ale celor din jur. S-ar putea să iei decizii importante legate de un prieten sau de un proiect comun.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Taur 16-22 septembrie 2024