Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 19 ianuarie. Surprize în plan sentimental

Horoscopul zilei de 19 ianuarie vine cu stări pozitive, dar și cu surprize pentru unele zodii în plan sentimental.

de Redactia Observator

la 19.01.2020, 09:21

Vezi și

Horoscopul zilei de 19 ianuarie vine cu stări pozitive, dar și cu surprize pentru unele zodii în plan sentimental.

Iată previziunile astrologice ale zilei pentru toate zodiile:

Zodia Berbec

Berbecii ar putea face o impresie proasta cuiva, dupa ce nu si-au onorat o promisiune. Au insa timp sa remedieze greseala, spun astrele.

Zodia Taur

Taur cauta cearta cu lumanarea in cuplu si, daca tin mortis, o vor si gasi. Ar putea face asta din dorinta de a vedea daca partenerului le mai pasa de ei.

Zodia Gemerni

Gemenii traverseaza o perioada cu emotii intense, cu treceri de la o stare la alta. Intampina niste obstacole care, spun astrele, ii vor face mult mai puternici si intelepti.

Zodia Rac

Chiar cand se asteptau mai putin, relatia amoroasa a Racilor ia o turnura cat se poate de fericita. Pare-se ca reusesc, in sfarsit, sa treaca peste perioada de neintelegeri cu persoana iubita.

Zodia Leu

Nativii Leu devin tot mai pretentiosi si, parca vad orice mic defect al celor din jur. Ar face bine sa inceapa totusi cu analiza propriei persoane si sa inteleaga ca nimeni nu este perfect.

Zodia Fecioară

Fecioarele, pe de alta parte, au astazi o energie buna. Chiar daca nu incep excelent ziua, ceva mai tarziu lucrurile vor fi la polul opus.

Zodia Balanță

Vesti foarte bune pentru Balanțe! O problema care ii macina de ceva vreme, posibil din punct de vedere financiar, isi poate gasi astazi rezolvarea.

Zodia Scorpion

Scorpionii trebuie sa invete sa se mai puna si pe ei pe primul loc, nu sa aiba doar grija celor dragi. Odata ce vor face asta, vor vedea cum li se ia o povara de pe umeri.

Zodia Săgetător

Săgetătorii se pot trezi cu o stare ciudata, cu sentimentul ca urmeaza sa se intample ceva. De bine, de rau, nu isi dau seama, dar, pentru a se simti mai bine, trebuie sa isi ocupe mintea cu alte lucruri.

Zodia Capricorn

Detaliile marunte, chiar daca nu par, ar putea fi extrem de importante, dragi nativi Capricorn. Fiti doar un pic mai atenti la discutiile purtate astazi si puteti trage concluzii pretioase.

Zodia Vărsător

Vărsătorilor, astrele le recomanda sa nu aiba asteptari prea mari in urma unei propuneri pe care ar putea-o primi astazi. Si sa fie, in general, sceptici fata de ceea ce aud.

Zodia Pești

Multa actiune brusc in viata Pești, multe intrigi, multe lucruri noi. Si chiar aveau nevoie de asa ceva dupa o perioada cam monotona.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 19 ianuarie. Surprize în plan sentimental