Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 4 ianuarie 2019. Dezamăgire în dragoste și un prieten care trădează

Horoscopul zilei 4 ianuarie 2019. Capricornii sunt dezamăgiți de persoană iubită. Nu mai simt aceeași susținere din partea acesteia, lucru care le ridică semne de întrebare. Iar Gemenii ar putea afla că un prieten drag i-a trădat.

Vezi și

Horoscopul zilei 4 ianuarie 2019. Capricornii sunt dezamăgiți de persoană iubită. Nu mai simt aceeași susținere din partea acesteia, lucru care le ridică semne de întrebare.

Iar Gemenii ar putea afla că un prieten drag i-a trădat.

Horoscopul zilei 4 ianuarie 2019 Capricorn

Capricornii pot fi dezamăgiți de atitudinea persoanei iubite în față idealurilor lor. Parcă nu mai găsesc susținerea partenerului în ceea ce vor să facă, iar asta îi cam pune pe gânduri.

Horoscopul zilei 4 ianuarie 2019 Vărsător

Vărsătorii care nu au pereche pot cunoaște o persoană care să le între rapid pe sub piele, iar astrele spun că iubirea își va face rapid loc în viață lor.

Horoscopul zilei 4 ianuarie 2019 Pești

Peștii se bucură de un sfârșit de săptămâna printre prieteni. Nu au ieșit încă din atmosfera de petrecere continuă și vor să o țină așa încă câteva zile de acum.

Horoscopul zilei 4 ianuarie 2019 Berbec

Berbecii nu spun nu aventurilor astăzi. Pot pleca într-o călătorie, o drumeție sau doar să se implice într-o activitate foarte antrenantă, unde să interacționeze cu o mulțime de oameni.

Horoscopul zilei 4 ianuarie 2019 Taur

Nativii Taur sunt răsfățații zodiacului. Persoană iubita îi va ține în puf și le va face toate plăcerile. Relația lor amoroasă pare să meargă mai bine ca niciodată.

Horoscopul zilei 4 ianuarie 2019 Gemeni

Gemenii ar putea află că un prieten drag i-a trădat. Vor suferi mult din această cauza și parcă nimic nu le va readuce starea de bine astăzi.

Horoscopul zilei 4 ianuarie 2019 Rac

Racii găsesc astăzi răspunsul la niște întrebări care i-au măcinat în ultimele zile. Este vorba de comportamentul ușor distant al persoanei iubite.

Horoscopul zilei 4 ianuarie 2019 Leu

Nativii Leu ar face bine să lase puțin orgoliul deoparte în față persoanei iubite, dar și a celor din familie, chiar dacă se simt neîndreptățiți într-o situație.

Horoscopul zilei 4 ianuarie 2019 Fecioară

O zi foarte bună pentru comunicarea cu partenerul de viață în cazul Fecioarelor. Profitați de aceste momente pentru a va spune unul celuilalt ce va deranjează și unde să lucrați pentru că lucrurile să meargă mai bine.

Horoscopul zilei 4 ianuarie 2019 Balanță

Dragi balanțe, înainte de a aruncă vină pe partener pentru problemele din relația voastră, asigurați-va că problema nu este la voi de fapt.

Horoscopul zilei 4 ianuarie 2019 Scorpion

Scorpionii vor cu tot prețul să iasă astăzi în evidență. Fie vor adopta un outfit extravagant, fie se vor implică în activități la care în mod normal nu s-ar fi gândit, cert este că vor să fie sufletul locurilor în care ajung.

Horoscopul zilei 4 ianuarie 2019 Săgetător

Chiar dacă ziua poate începe monoton pentru Săgetători, spre după-amiază acești nativi pot primi un telefon care să le alunge pe loc rutină. E posibilă o călătorie departe de casă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 4 ianuarie 2019. Dezamăgire în dragoste și un prieten care trădează