Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care iubesc în secret, dar se comportă indiferent

Unele zodii devin specialiste în spionaj atunci când se îndrăgostesc. Sentimentul de vulnerabilitate și frica de respingere le fac să dea semnale mixte, pe care numai partenerii interesați și sinceri le pot decoda.

Zodii îndrăgostite
Zodii care se închid în propria carapace, atunci când se îndrăgostesc - unsplash.com

Unele zodii devin specialiste în spionaj atunci când se îndrăgostesc. Sentimentul de vulnerabilitate și frica de respingere le fac să dea semnale mixte, pe care numai partenerii interesați și sinceri le pot decoda.

Un singur lucru nu pot ascunde, însă, pasiunea din ochi. Privirea le va trăda mereu, chiar dacă afișează un comportament indiferent și rece.

Gemeni

Când vine vorba de dragoste, Gemenii sunt aproape imposibil de înțeles. Pe de o parte flirtează, glumesc și par interesați, doar pentru a se retrage complet câteva secunde mai târziu și a dispărea cu zilele. Caracterul lor dual reprezintă o adevărată enigmă pentru persoana care le-a cucerit inima, deoarece niciodată nu se poate spune cu siguranță dacă s-au îndrăgostit sau doar sunt ciudați. Nativii din zodia Gemeni vor trimite semnale contradictorii până când fie se vor plictisi, fie potențialul partener va înțelege ce se întâmplă și va face primul pas. Din acel moment, Gemenii se vor transforma complet, iar comportamentul lor va putea fi explicat cu ușurință. E uluitor câte semnale de interes pot da, zi după zi, fără ca cei din jur să bănuiască. 

Rac

Timizi și zăpăciți prin definiție, Racii devin de-a dreptul bizari atunci când se îndrăgostesc. În mintea lor relația este ca și oficializată, au ales inclusiv numele pentru copii, ba chiar au și planuri pentru o casă de vacanță. Doar că uită să anunțe și persoana de care s-au îndrăgostit. Și asta nu ar fi nicio problemă, dacă nu tot ei s-ar supăra pentru că sentimentele nu sunt reciproce. Așa că se vor comporta ciudat și vor deveni capricioși, ca după o ceartă, spre uimirea persoanei care le-a furat inima. Există, totuși, indicii destul de clare pe care nativii din zodia Rac le dau atunci când se îndrăgostesc. În privirea lor se poate citi fiecare emoție și nu de puține ori devin protectori, încercând să se asigure că nu se va întâmpla nimic rău până se hotărăsc ei să facă primul pas. Ceea ce ar putea dura chiar și câțiva ani.

Fecioară

Mai bine dezmembrezi un elicopter și îl refaci înapoi, cu ochii închiși, decât să descifrezi inima unei Fecioare îndrăgostite. Va gândi totul cu 10 pași înainte, după care își va calcula cu precizie matematică cuvintele și gesturile, pentru a se asigura că persoana care le-a furat inima va avea o misiune aproape imposibilă. Apoi va da unde verde și se va retrage. Iar motivul este simplu. Fecioarele nu acceptă să fie cu un partener care obține totul pe tavă. Va trebui să muncească pentru a le câștiga, să fie interesat cu adevărat și să facă sacrificii, simpla prezență nu e suficientă. De altfel, nativii din zodia Fecioară sunt parteneri pasionali, romantici și loiali - nu vor merge înainte decât cu o persoană care merită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care iubesc în secret, dar se comportă indiferent