Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care au noroc nebun în dragoste la începutul anului

Pentru trei zodii, începutul anului 2019 fiecărui vine cu promisiuni respectate și dorințe împlinite. În dragoste, lucrurile se desfășoară cu o viteză uluitoare, de parcă universul ar conspira ca acești nativi să obțină, în cele din urmă, iubirea pe care au visat-o mereu.

Noroc în dragoste
Top trei zodii care își vor găsi iubirea, la începutul anului 2019 - unsplash.com

Pentru trei zodii, începutul anului 2019 fiecărui vine cu promisiuni respectate și dorințe împlinite.

În dragoste, lucrurile se desfășoară cu o viteză uluitoare, de parcă universul ar conspira ca acești nativi să obțină, în cele din urmă, iubirea pe care au visat-o mereu.

Fecioară

Un simplu schimb de priviri le va schimba viața complet Fecioarelor. Cele care vor avea curajul să renunțe la confort și să-și exprime sentimentele cu sinceritate vor găsi un partener pe măsura lor - amuzant, misterios și matur. Pentru că aici a fost mereu problema nativilor din zodia Facioară, să găsească pe cineva care să fie deopotrivă glumeț în relație, dar serios în intenții, sincer în exprimare dar și cu o aură de mister. Iar începutul anului 2019 este ideal pentru o aventură amoroasă, în special pentru Fecioarele care și-au propus să renunțe la gardă și să dea frâu liber sentimentelor. 

Balanță

Începutul anului va aduce puțin haos pentru nativii din Balanță, în special pe plan personal. Sentimente contradictorii, dar și o dorință de libertate îi vor face să renunțe la stabilitate și să experimenteze tot ce nu și-au putut permite până în acest moment. Iar dacă în această perioadă se întâmplă să apară și o persoană atrăgătoare, cocktail-ul devine cu adevărat exploziv. Balanțele nu vor sta prea mult pe gânduri și vor trece la acțiune rapid, chiar dacă nu au intenția de a întemeia o familie, ci vor doar câteva clipe pasionale. 

Săgetător

După un final de an deopotrivă complicat și plictisitor, săgeata lui Cupidon îi va atinge în sfârșit și pe nativii din Săgetător. Momentul va fi cu totul neașteptat, chiar nepotrivit, însă consecințele de-a dreptul spectaculoase. Sentimente ce păreau a fi uitate vor renaște în Săgetători, iar aceștia vor renunța la aerul inabordabil pentru a da frâu liber dorințelor ascunse. Chiar dacă relația va fi tumultoasă, cert este că vor trăi experiențe intense, care îi vor face să se simtă plini de vitalitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care au noroc nebun în dragoste la începutul anului