Antena Meniu Search
x

Top 4 zodii care înșală mereu. Nu se vor schimba niciodată

Zodii care înșeală. Unii ar fi în stare să jongleze și cu 10 parteneri, în același timp, dacă nu ar fi nevoiți să meargă la serviciu. E cam singurul motiv pentru care, timp de câteva ore, sunt cu gândul și la altceva în afară de înșelat.

Zodii care înșeală
Top 4 zodii care înșeală mereu. Nu se vor schimba niciodată - Hepta

Unii ar fi în stare să jongleze și cu 10 parteneri, în același timp, dacă nu ar fi nevoiți să meargă la serviciu. E cam singurul motiv pentru care, timp de câteva ore, sunt cu gândul și la altceva în afară de înșelat.

Iar ca lucrurile să fie cu adevărat complicate, acești specialiști în infidelitate nici măcar nu realizează răul pe care îl produc, așadar nici vorbă de regret și, implicit, de vreo schimbare reală. Vor spune că le pare rău doar când sunt încolțiți, după care își vor relua vechile obiceiuri - cu și mai multă grijă. Recunoști pe cineva?

Berbec

Numărul unu la înșelat, proba olimpică. În mod bizar, acești nativi nu plănuiesc să intre într-o relație doar pentru a-și înșela partenerul. Ba chiar se pot dovedi a fi eleganți, pasionali și mereu conectați la persoana iubită. Doar că au o curiozitate care este imposibil de stăpânit, iar când această curiozitate este pentru persoane de sex opus treaba devine serioasă și de obicei se lasă cu nopți albe, petrecute prin hoteluri. 

Vezi și Top 4 zodii care nu renunţă niciodată, după o despărţire

Gemeni

Gemenii n-au nici un motiv pentru a înșela și, dacă-i întrebi, nici nu au nevoie de unul. O fac din obișnuință și, de obicei, după ce constată pentru a mia oară că nu reușesc să se apropie de partener - deci ce sens ar avea să se mai abțină? Indifelitatea a devenit o parte din viața lor și nu ai nici cel mai mic gând de a se schimba.

Vărsător

Vărsătorii sunt genul de oamenii care te-ar încuraja să înșeli doar pentru a-și valida propriile concepții. Acești nativi știu de obicei foarte bine ce-și doresc de la partener și, dacă le lipsește ceva, se vor duce imediat și fără prea multe regrete la o altă persoană - ca și cum s-ar duce la supermarket. Pentru ei iubirea e un fel de troc. Nu e de mirare că relațiile cu vărsătorii sfârșesc în lacrimi.

Săgetător

Cum se poate schimba o persoană care nici măcar nu consideră înșelatul ca pe o problemă? Pentru săgetători a fi cu vreo trei persoane în același timp înseamnă a-și păstra opțiunile "deschise". În mintea lor e posibil oricând să dea peste cineva mai bun, deci merită tot efortul. Cui nu-i convine să plece...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Top 4 zodii care înșală mereu. Nu se vor schimba niciodată